Yalnız Mesajı Göster

Cevap : Bağış Fiyaskosu...

Eski 02-15-2009   #11
VANDETTA

Cevap : Bağış Fiyaskosu...

Alıntı:
delishhhh tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
peki mısırda müslüman ve arap ülkesi ayrıca çok zengin ekonomiye sahip olan arabistan kimsenin sesi çıkmıo
Bizim farkımızda burada zaten,cihana mertliği biz öğrettik,öğretmeyede devam ediyoruz

Ayrıca yukarıda arkadaşımız yazmış ben yeniliyeyim madem bu kadar ısrar ediyorsunuz,Mehmetcik diye bir vakıf vardır eminim duymuşsunuzdur,millet olarak Filistinde ki kardeşlerimize yapılan yardımı toplasanız,Mehmetcik vakfına yapılan yardımın 10/1 i bile değildir,yani sürekli destek çıkılan mehmetcik vakfıdır,ayrıca Türk erkeklerini ömürlerinden şimdi 15 eskiden 18 ayını,onlardan eskileri ise senelerini vermiştir ki,sizde bu askerlere destek çıkılmasını istiyorsunuzAyrıca Mehmetcik vakfına yapılan yardımlar çok yararlı şekilde kullanılır bilirmisiniz siz onu,misal Kasımpaşa'da Subay gazinosu vardır girişinde de gerçek mi yoksa yapmamı olduğu çok dikkatli bakılmadığı sürece belli olmatan bir tablo vardır,fiyatı da eski hesap 10 milyar idi,ayrıca Aktütün'de barakalar içerisinde vatanı müdafa eden,ederkende şehit olan askerlimiz varken,ne derler ona ismi aklıma gelmiyor,hani topu yerden deliğe atmaya çalıştıkları oyunu oynamaya devletin helikopteriyle giden komutanlarımızda vardır,hele çatışma bitene kadar oyuna devam etmesi ise çok manidardır,demek istediğim Mehmetcik vakfına yapılan yardımların nerelerde heba edildiğidir ki,konumuzda bu değil ama bu konuyuda belirtmek istedim sadece

Sizcede nereye yardım edildiğinden önce yapılan yardımların ne şekilde harcandığı daha önemli değilmidir,size iyi akşamlar dilerim

Alıntı Yaparak Cevapla