Yalnız Mesajı Göster

Cevap : Bağış Fiyaskosu...

Eski 02-14-2009   #5
VANDETTA

Cevap : Bağış Fiyaskosu...

Yukarıdaki arkadaşımız çok güzel belirtmiş,İsrail'in en büyük destekçisi Amerika değilmi diye,yani sözünü ettiğiniz listede ki sıralama gayet doğal,Amerika değilmidir ki,PKK denen leş sürüsünü Çevik kuvvet sayesinde zamanın da toparlanmasına vesile olan belinin doğrulmasını sağlayan,burada protestoyu Türk Amerikan ilişkileri üzerine yapmanız gerekirdi,çünkü bu ülkenin tek düşmanı Amerika'dırYapılan yardımlar yerinde olduğu kadar yetersizdi,İsrail devleti ile yapılan anlaşmalar sonucunda milyar dolarlar bu hadsizlere akıtılıyorken,yapılan yardım gerçekten gülünç,ama yapılması gerekirdi,yapıldı da sonuçta Türk halkı ile Türk yönetimi arasında bariz bir uçurum var fikirsel olarak,bunu tüm siyasiler için söylüyorum,bugün Amerika ile yönetimsel olarak müttefiksek ve bu anlaşmaların altında bir Türk'ün imzası varsa Türkün Türkden başka düşmanı yok gibisinden bir durumda oluşuyor ki,benim hep söylediğim bir şeydir,işbirlikçiler,ehil olmayanlar yönetimde olmasa ne Osmanlı yıkılırdı,nede dünyanın elinde oyuncak olurduk

Alıntı Yaparak Cevapla