Yalnız Mesajı Göster

Cevap : Karabükspor İlgili Herşey

Eski 02-14-2009   #41
b@ron

Cevap : Karabükspor İlgili Herşey

Özkara: Fire Vermeden Döneceğiz

Bank Asya 1 Lig'de mücadele eden Kardemir Karabükspor'un teknik direktörü Hüsnü Özkara, ''Sahasında etkili futbol oynayan Orduspor deplasmanından fire vermeden evimize döneceğiz'' dedi
Hüsnü Özkara, AA muhabirine açıklamasında, hafta sonu deplasmanda Orduspor ile yapacakları karşılaşma öncesi futbolcuların moral motivasyonundan memnun kaldığını, takımda sakatlığı süren Bülent ve Abdullah dışında eksik futbolcu bulunmadığını söyledi
Puan cetvelinde ligin alt ve üst sıralarında yer alan takımların istim üzerinde olduğunu anlatan Özkara, şöyle konuştu:
''Çizdiğimiz rota aynen devam ediyor Bizim öncelikle ayağımızı yere sağlam basmamız için 40 puana ulaşmamız gerekiyor Önümüzdeki 4 maç sonrası bu durum iyice açıklığa kavuşur ve lig yeniden şekillenir Oyuncularımızda her geçen gün yükselen form grafiği bizi memnun ediyor Her maça galibiyet parolasıyla çıkıyoruz Sahasında etkili futbol oynayan Orduspor deplasmanından fire vermeden evimize döneceğiz Ancak, rakibimiz sahasında müthiş seyirci desteğiyle tempolu, agresif ve etkililer Kadrosunda çok iyi futbolcular da var Bizim ve Orduspor için 6 puanlık bir müsabakada mücadele edilecek Arzu ettiğimiz futbolu sahaya yansıtabilirsek puan ya da puanlarla Ordu'dan ayrılacağımızı umuyorum Çok zorlu maç olacak Karadeniz futbolunu o yörenin insanı olmam nedeniyle çok iyi biliyorum Gerekli önlemlerimizi aldık''