Malzemeler:9 adet elma toz şeker su 1 su bardağı ceviz içi, dövülmüş 2 tatlı kaşığı tarçın yarım su bardağı kuru üzüm kreması:2 yemek kaşığı buğday nişastası 1 yemek kaşığı un 1 su bardağı toz şeker 2 paket vanilya 1 kg süt ocaktan indirince 1 yemek kaşığı margarin / tereyağı Hazırlanması:Elmaları soyup (kesmeden) içlerini oyun Tencereye alıp her birinin üzerine 2 yemek kaşığı şeker serpin Yarı boylarına gelecek kadar su ekleyip haşlayın Ayrı bir yerde ceviz, tarçın ve üzümü karıştırınHaşladığınız elmaların içini bu karışımla doldurun Kremayı pişirin, ocaktan alınca yağını ekleyip karıştırın Elmalarınızın üzerine bu kremadan döküp servis yapın Afiyet olsun
Fani kalbimde ölümlü olarak kalacak olsan da; ölümsüz ruhumda ebedileşeceksin