Yalnız Mesajı Göster

Cevap : Siz Bu Masalları Külahlara Anlatın!

Eski 01-18-2009   #2
VANDETTA

Cevap : Siz Bu Masalları Külahlara Anlatın!

Türkiye'de devlet içerisinde devlet olduğu konusunda sanıyorum ki herkes mutabık,bir zamanlar susurluğun üzerine gidilsin diyen zevat bugün neden kuyruğuna basılmış gibi feryat ediyor,sanırım ortada senin örgütün benim örgütüm muhabbeti var,Güney'in ortaya attığı iddialar yenilir yutulur cinsten olmasa bile Türkiye'de böyle bir oluşumun var olduğunu düşünenlerden biriyim ama bu ergenekondur ama başka birşeydir,önemli olan bu tür örgütlerin solcu yada sağcı kaynaklı bile olsa üzerine gidilmesi değilmidir,hak veriyorsanız bırakın da olayı sulandırmadan dava da bir karara varılsın,ergenekon operasyonu fos çıkarsa yazı yazan gibler bayram edecek çünkü Tayyip en büyük yarayı bu başarısızlıktan alacak,şimdi ben böyle diyince ortaya şöyle bir düşünce çıkıyor,neden Tayyip zarar görsün sonuçta dava yargı boyutlu bir davadır,siyasetle ne alakası vardır,bunu siyasetin yargıya müdahalesi biçiminde de algılamak olasıdır,ama unutmamak lazım ki,böylesi bir davada iktidarın desteği,davanın sümen altı yapılmaması için büyük önem arzeder,bu oluşum gerçekten var ise ve iktidar davaya sahip çıkmasa dava biryerlerde tıkanıp kalacaktı,hele bu noktaya kadar kesinlikle gelemiyecekti,ayrıca bu kadar önemli konuların halka ulaşması davanın seyri açısından ayrıca bir güvencedir,sonuçta millet bazı iddiaları duydu kendince bir kanaate vardı,bu saatten sonra davanın iyi yada kötü sonunun gelmemesi söz konusu olamaz,bırakalım da dava bir sonuca varsın,tabi ucu bize dokunacak diyenler bizim düşüncelerimizin aksini üşünecek buda normal birşeydir,ama Türkiye'de ki karanlık örgütlenmelerin deşifresi için yapılan çalışmalara bu denli karşı çıkmak insanı acaba bunlarda mı yer altından diye düşüncelere itiyor,o yüzden sakin olup sonucu beklemek herkes için en güzeli

Alıntı Yaparak Cevapla