10 adet milföy hamuru

3 su bardağı süt

2 yumurta

9 yemek kaşığı tozşeker

2 tepeleme yemek kaşığı nişasta

2 tepeleme yemek kaşığı un

1 paket vanilya

elemek için pudra şekeri
Yapılışı:
-
Yumurtaları bir tencerede şekerle tel çırpıcıyla çırpın
-
Un, nişastayı ilave edip pişirin

En son vanilyayı ekleyip soğumaya bırakın
-
Milföy hamurlarını biraz yumuşayana kadar oda sıcaklığında çözdürün
-
Ortadan çapraz olarak kesip üçgenler elde edin

(İsterseniz düz keserek dikdörtgen şeklindede yapabilirsiniz)
-
Çatalla hamura kabarmaması için batırıp delikler yapın
-
Hafif yağlı tepsiye dizip kızarana kadar pişirin
-
Bir milföy parçasına soğumuş kremadan sürün

Sonra tekrar milföy koyup tekrar krema sürün
-
En son bir milföy parçası daha koyup üzerine pudra şekeri eleyerek servis yapın
Not: Dilerseniz katların arasına muz dilimleri koyabilirsiniz
Milföyleri yerleştirdiğiniz tepsinin aynısından üzerine kapatarak pişirerekte tamamen kabarmasını önleyip düz parçalar elde edebilirsiniz