Yalnız Mesajı Göster

Cevap : Ses ver CHP İsrail Dost Hamas Düşman mı?

Eski 01-07-2009   #9
VANDETTA

Cevap : Ses ver CHP İsrail Dost Hamas Düşman mı?

Alıntı:
Ötenazi tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Öncelikle asıl konumuz
"Ses ver CHP İsrail Dost Hamas Düşman mı?"

bu başlık altındaydı fakat olayın özüne indikçe diğer problemleride konuya kattınız, ben sadece size kafanızdaki chp oluşumunu yeniden gözden geçirmenizi istedimKonuyu tamamıyla saptıran sizsiniz mesajınıza bakın İlk postumda son cümlede hükümetide eleştirdim evet ama asıl konu açık değil mi ? Anarşist olduğumu belirtmemde sanki chp yanlısıymışım gibi olduğumu öne sürerek attığınız mesajdır Bu arada hiç kimseyi savunmamak kişi ve kurumlara bilmeden yapılan sözlü saldırılara karşı gelmeyeceğim değildir Bu ister başka bir kurum, kuruluş olsun fark etmezİsterseniz bu konuyu özel mesajla konuşalım ben kimseyi etkilemek amacında değilim burda "yanlış anlaşılmak insanları karalamak,bilmeden konuşmak istemem"
Bilmediklerimizi bize öğretmek sizin insanlık vazifenizdir,rica etsem CHP hakkın da bilmediklerimizi bize bildirirmisiniz?CHP hakkında yanlış izlenimler edindiğimi iddia ettiğinize göre CHP hakkında baya bir bilginiz var bu yüzden bizi bilgilendirirseniz sevinirim

Alıntı Yaparak Cevapla