Yalnız Mesajı Göster

Cevap : Ses ver CHP İsrail Dost Hamas Düşman mı?

Eski 01-06-2009   #6
Ötenazi

Cevap : Ses ver CHP İsrail Dost Hamas Düşman mı?

Siz olayda sağda veya solda,iyi veya kötü,soğuk veya sıcak nasıl tanımlarsanız bir tarafsınızBuna devam ediyorsunuz bence önemli olan olaya pencerenin dışından bakabilmekBu da tabiki İsrail haklı anlamına gelmiyor yanlış anlaşılmasın demek istediğim

"Kötü de olsa bir fikre sahip olmak başkalarının fikirleriyle yaşamaktan iyidir" herzaman kendi fikirlerime sahibim ama insanların görüşlerine de değer veririm"Fikirlerinize saygı duyuyorum ama katılmıyorum" diyerekten

Evet Türkiye bu savaçta hiçbirşey değildir olamaz demişim olabilir mi? Hala olamaz, olamayacaktaNe yapabilir ki? Eli kolu bağlı ha derseniz ki biraz cesaret e hadi buyursunlar görelimOlay Filistin yanlısı olmakla çözülseydi herkez zaten Filistin'den yanaGaller'deki arkadaşım bile bunu savunuyor Biraz zeka gerektirir yapacağınız her hareket,konuşma,düşünce savunduğunuz politika sen sadece ülkendeki sesi bastırmak için, ne yanlısı olduğunu göstermek için pat diye atlarsan atladığınla kalırsın

"orada ağzındaki emziğiyle birlikte katledilen bebek,vatanını taşla bile olsa savunmaya kalkışan gençlerin başlarından vurulması sizleri rahatsız etmiyorsa haklı olarak bu sözü eder ve tekrardan dersiniz ki Türkiye bu savaşta hiçbirşey değildir,bu da sizin görüş açınızı insanlığınızı kalbinizdeki merhamet duygusunun bir kanıtı olarak geçer bu sayfalara" kullandığınız bu cümleler kim için ? :))) Eğer haklıysanız zaten bunlara gerek yok

Ayrıca bu millet geçmişinde özgürlük özgürlük diye inliyordu özgürler Osmanlı çok yüce bir devletti

"az biraz okuyup saçlarınıza şekil vermek haricinde zaman geçirip araştırmalar yapmış" yakıştıramadım çok boş :))) bunlar insanları küçültür efendim

Ben hiçbir partiyi,yada yönetimi savunmuyorum anarşistimDirek balıklama atlamışsınız ama lütfen o fikri kafanızdan silin rica ediyorum

Herkezin kafasında sabit fikirleri,oturmuş düşünceleri vardır ama birisi bana gelip mantıklı bir şekilde doğru düşüncemin yanlışlığını kanıtlarsa en temellerimden bile vazgeçebilirim

Alıntı Yaparak Cevapla