Yalnız Mesajı Göster

Cevap : Ses ver CHP İsrail Dost Hamas Düşman mı?

Eski 01-06-2009   #5
VANDETTA

Cevap : Ses ver CHP İsrail Dost Hamas Düşman mı?

Alıntı:
Ötenazi tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Sevgili VANDETTA sana hiçbirşey göründüğü gibi değildir diyorumKörü körüne bu düşünceyi benimsemişsinBildiğim bir söz var tam hatırlayamasamda şöyleydi herhalde : " Bir insanın fikrini değiştirmek atomu parçalamaktan daha zordur" eğer bakış açında ufacık bir oynama olursa şahısları,kurumları suçlamaktan vazgeç Türkiye bu savaşta hiçbirşey değildirHiçbirşey olarak yer alamaz,var olamazEn azından bu hükümetten beklemiyorumFransızlar en azından savaşı kınadı :))))
Mesele maddenin görünüş biçimi değildir azizim,bakmasını bilmektir,belli ki CHP'nin eleştirilmesini hazmedememiş,verdiğiniz alıntı sözle her nekadar CHP sessiz kalmış olsada İsrail denen teröristlere tepkisini kamuyoundan uzakta veriyor demeye getiriyorsunuz lafı,partizanlık böyle birşey olsa gerek
Kötü de olsa bir fikre sahip olmak başkalarının fikirleriyle yaşamaktan iyidir
Türkiye bu savaşta hiçbirşey değildir,çok mükemmel bir laf ettiniz sevgili ötenazi,orada ağzındaki emziğiyle birlikte katledilen bebek,vatanını taşla bile olsa savunmaya kalkışan gençlerin başlarından vurulması sizleri rahatsız etmiyorsa haklı olarak bu sözü eder ve tekrardan dersiniz ki Türkiye bu savaşta hiçbirşey değildir,bu da sizin görüş açınızı insanlığınızı kalbinizdeki merhamet duygusunun bir kanıtı olarak geçer bu sayfalara
Türkiye bu savaşın 1 numaralı sanığıdır,az biraz okuyup saçlarınıza şekil vermek haricinde zaman geçirip araştırmalar yapmış olsaydınız sizde görürdünüz ki İsrail denen hadsizlerin bir misyonu var ve bu misyon içerisinde Türkiye'nin güneydoğusu var,bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın mantığıyla hareket edenler unutmasınlar ki,zaman içerisinde İsrail tankları bu güzelim ülkenin üzerine dönecektir,bizim tek istediğimiz buna fırsat vermeden İsrail ile olan tüm bağlantıların kesilmesidir
Diyeceksiniz ki ben İsrail'e iyi,yaptığı katliamlara yerinde mi dedim,demediniz ama Türkiye bu savaşın tarafı değildir derken lafınızın nereye gittiğini kestiremediniz,belki siz bir Türk olarak yine biz taraf değiliz dersiniz ama İsrail öyle demiyor,bizim derdimiz bunu anlatabilmek
Chp'ye olan bağlılığınız beni ilgilendirmez bugün burda CHP'yi eleştirirken geçmiş günlerde AKP'yi dahi bu konuda eleştirdiğimi bilmeniz gerekirdi,belli ki gözünüzden kaçmış tekrarlıyalım,Filistinlilerin üzerine bomba atan pilotlar Türkiye'de eğitiliyorken Erdoğanın konuşmaya dahi hakkı yokturNe dersiniz sizin kadar sabit fikirli ve partizancımıyım?

Alıntı Yaparak Cevapla