Bu toprak satılma olayı gündeme geldiği zaman Nasrettin Hoca'nın "Ya Tutarsa" sözü aklıma geliyor Bir kesim var ki, "yok Efendim ! bunlar boş laflar , olur mu öyle şey ; hükümet karşıtı insanlar çıkarıyor bunları hep" diyor Ben ise diğer bir kesim gibi "Ya Doğruysa" diye düşünmeden kendimi alamıyorum Araştırmalarımız kitap, dergi ve gazete ile sınırlı kalınca da ve konu bu kadar ciddi olunca, daha önemli kaynaklara başvurmak gerekiyor elbette Bu da şüphesiz toprakların satıldığı bölgelerde yaşayan yöre halkını gidip yakından görmek, onlarla konuşmak gerektiği anlamı taşıyor Gerçi bu bağnaz kesime kaynak göstersek de anlamaz ya , en azından bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak istemeyenlere çare olabilecek bilgilere şüphesiz hepimizin ihtiyacı var Sonumuz bir Filistin niye olmasın ? Zenginlik içinde sözde gelişmekte olan dışa bağımlı bir Türkiye Genç beyinlere yatırım olmadıkça, dışardan ithal mallarla yürüyen yüzlerce fabrika açılsa kime fayda Günü kurtarmaya çalıştıkça, geleceğimizi kaybediyoruz Bu anlamlı paylaşımınız için teşekkürler Sevgili KRDNZ