Yalnız Mesajı Göster

Cevap : Bye Bye Türkçe

Eski 12-21-2008   #2
sonic

Cevap : Bye Bye Türkçe

dev levhaların üzerinde Türkçe isimler yer almaktadır İşyeri isimleri yarı Türkçe’dir: Rahat Shoes, Car Merkezi gibi Bu sırada yol üzerindeki bir gazete bayisinde gördüğü gazete ve dergilerin üzerinde de Türkçe isimler vardır Dinlenmek için oturduğu bir yerde İrlanda asıllı bir Amerikalıya gördüklerini sorar İrlanda asıllı adam, 21 nci yüzyılın başından itibaren Türklerin ekonomik olarak güçlendiklerini, Avrupa ve Amerika’nın ise giderek gerilediğini söyler Türk dilinin, Türk müziğinin, Türk filmlerinin yaygınlaştığını, Türkiye’nin batılı öğrencileri kendi üniversitelerinde okuttuğunu söyler Okuttuğu öğrencilere de Türkçe öğrenme zorunluluğu getirmiştir Ayrıca Türkiye’nin, Amerika’da yaşayan vatandaşları için azınlık okulları açtığını, zamanla Amerikalıların da çocuklarını bu okullara gönderdiğini söyler Bu arada krize giren bir Amerikan okulunda eğitim dili Türkçe olmuş, giderek bu tür okulların sayısı artmıştır Artık Türkçe eğitim veren okullar ülkenin en önemli eğitim kurumları olmuştu

Ehehehheheh keşekeee:D:D:D:D

-----Usta Oyuncu-----
Pc sorunlarınız için İrtibata Geçin
--
Yıllar Sonra Sonic geri döndüüü
[forumsinsi]
Alıntı Yaparak Cevapla