12-13-2008
|
|
VANDETTA
|
Cevap : ForumSinsi Ailesini Birlikte Eski Canlı Günlerine Döndürüyoruz
Bu siteye Trabzon'lu bir siteye takılayım diye niyet ettiğim zamanlarda,bir başka siteden linkini görerek ulaştım ve açılan konuların kalitesi ve en önemlisi ki fikirlerindeki kalitesini mesajlarına yansıtan bir çok arkadaşın varlığı bu sitede kalıcı olmamı sağladı Ben sitedeki durgunluğu anasayfadaki yazışma eklentisinden sonra farkettim,arkadaşlar eskisi gibi fikirlerini yazıya dökmek yerine orada nasılsınız iyimisiniz gibisinden klasik mesajlaşmaya yöneldiler,tabi buda bir alternatif eleştirmek için yazmıyorum,düşündüğümü belirtiyorum sadece  
esmer_yar açtığın konuları taktir etmekle birlikte konularına ilgisiz kalalardan biri olarak belirtmek isterim ki,başlıklardan yola çıkarak çok güzel konular açıyorsun,belki konularına yorum gelmiyor ama,o konuları okuyan 10 kişiden 1 kişiye istediğin mesajı verebiliyorsan bunun karşılığını,yorum olarak değilde,dini yönden verdiğin telkinlerin karşılığını sevap olarak alıyor olman gerçekten büyük kazanç,bence aynı şekilde bıkmadan usanmadan konularına devam etmelisin,Allah senden razı olsun  
Ben bu tür sitelere hep bilinçlendirme kampı olarak yaklaştım ve bu sitede okuduğum bir çok konu bana fikirde verdi ki,benimde tek amacım buydu zaten,fazla miktarda konu açamıyorum çünkü istediğim şekilde paylaşılmaya değecek konulara pek fazla denk gelmiyorum,gelincede hemen buraya ekliyorum,ayrıca yine belirtmek isterim ki,amaç az muhabbetle çok bilgi alış verişinde bulunmak olmalı o zaman niyet amacına ulaşır,o yüzden belirtilen kadar durgunluk olmasa da kaliteli paylaşımlara devam diyelim 
|
|
|