Yalnız Mesajı Göster

Yaşar Alptekin...

Eski 12-13-2008   #1
bonsoir

Yaşar Alptekin...

Eski manken Yaşar Alptekin 'in 2 ay önce yaptığı bir röpörtajda iç dünyasına dair bilinmeyenleri anlatmıştı:

"Sakıp Sabancı'nın cenazesine katılmıştımO an bütün hayatım değiştiCamiye girdiğim an içimde bir ürperti olduO dünyanın her şeyine sahipti ama öldü,giderken herşeyi dünyada kaldıKefenin cebi yok,o an anladım Aylarca mezarlıkları dolaştımMezar taşlarıyla ve kedilerle konuştumKediler birer araçtı aslında ,kendime ayna tuttumKendimle yüzleştimNamaz kılmak için camiye ilk gittiğimde alkol içtiğim ve gece kuluplerine gittiğim için beni dışlayacaklarını sandımÇekinerek bir sütunun arkasına oturdumNamaz kılmaya başlayınca tüm iliklerime kadar titrediğimi hissetimEski hayatım bataklık gibiydiKirliydimMümin olduktan sonra hemen telefonumdaki bütün kadınların telefon numaraların sildimEski kıyafetlerimi attımEski hayatım bataklık gibiydiOrdan kurtuldumGeriye dönmemek için Allah'a yalvarıyordumBeni gül bahçesinden ayırma o pis bataklığa geri döndürme Allah'ımDiye"

Sevgili Yaşar Alptekin'i tüm kalbimle kutluyorum Çünkü bu akşam haberlerde öğrendim ki hacca gitmiş ve tv kanallarından muhabirler onunla röpörtaj yapıyorlarDemek ki Yüce Rabbim Sevgili Yaşar'ın dualarını kabul etmişÇok mutlu oldumHayatın boyunca huzurlu ve mutluluk içinde yaşaman dileğiyle

DosÇa KalıN:43:43

Alıntı Yaparak Cevapla