Yalnız Mesajı Göster

Cevap : Bir Kızdan Asla Duyamazsınız Bu Sözleri

Eski 12-01-2008   #8
dejavu2009

Cevap : Bir Kızdan Asla Duyamazsınız Bu Sözleri

Alıntı:
kezban tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
dejavu süper bir yorum yapmışsın,iyisiyle kötüsüyle çok iyi bir tanım olmuşokurken biraz utandım birazda grur duydum kendimle=)
asıl konuya gelinde malesef sudenazcıgımında dediği gibi "seni seviyorum aşkım" kelimesi çok yaygınkızıyla erkeğiyle herkez önüne gelene söylüyor bu lafı:S
Yazıyı beğenmen güzel gözlemlediğim kadarıyla anlatmaya çalıştım

Evet bu kelimeyi kullanan çok
Bu konu da maşallahımız var aslında Utangaçlığı bir kenara bırakıp çok açıksözlü olmuşuz bir anda! Nedendir bilinmez!

"Seni seviyorum" kelimesi almış başını gidiyor Dur diyen yok çünkü ne anlama geldiğini bilen yok Bence insanlar birbirinden çok farklı düşünceler içine girmediğinin bir kanıtıdır bu Bir bilim adamının bir teorisi vardı Bir düşünce beyninizden dışarı yayılır ve diğerleri tarafından algılanır Ne kadar benziyor bu duruma değil mi? Acaba bu kelime böyle yayılmış olabilir mi? Gerçi bu sadece bir teori
Her ne kadar teori olsada sahip olma dürtüsü bizi gerçek düşüncelerimizden ayrı hayallere sevk ettiği sürece hep böyle olacak
"O benim olsun Niye başkasının olsun Gerekirse yalan bile söylerim Çünkü ben herkesten daha önemliyim Herşey benim için" kelimelerini kendimize söylemekten kaçınırız kendi kendinize bir hesap vermek zordur, ağırdır, bizi yerin dibine sokar O kelimeler hakkında bahsetmeskte onlar kendilerini göstermek için hep beynimizin içinde dolaşıp dururlar Ta ki dışarı çıkacak bir kapı bulana kadar
"Düşüncenin bittiği yerde gerçek duyguların yerini kısa süreli hoşlanmalar aldığı zamanlarda Seni seviyorum kelimesi hemen sahip olmanın arzusuyla sulanıp bir ayrık otu gibi yerden biter"

İLGİNÇ BİR DİZİ;

http://www,dizimag,com/stephen-hawki...eady-dizi.html
Alıntı Yaparak Cevapla