11-29-2008
|
|
Şengül Şirin
|
Söz Verdim Ağlamayacağım
Söz verdim ağlamayacağım TEM’de şehit düşen 2 polis için düzenlenen törende gözyaşları sel oldu, teröre lanet yağdı Şehit Aksak’ın eşi “Söz verdim, ağlamayacağım” diye feryat etti
Hatay’ın İskenderun İlçesi’ndeki otoban gişelerinde çıkan çatışmada şehit düşen polis memurları Halil Aksak ve İbrahim Darıcı için dün Çevik Kuvvet Grup amirliği önünde tören düzenlendi İçişleri Bakanı Beşir Atalay ve Emniyet Genel Müdürü Oğuz Kağan Köksal’ın da katıldığı törene vatandaşlar akın etti Cenazeler tören alanına getirilince, şehit Aksak’ın eşi Ayşe Aksak selam durarak “Söz verdim, ağlamayacağım Onları sevindirmeyeceğim 15 yıl sonra oğlum babasının yolunda devam edecek” diye feryat etti 10 yıllık Özel Harekat polisi Aksak’ın cenazesi daha sonra toprağa verilmek üzere memleketine gönderildi Şehit Aksak’ın cenazesi Kahramanmaraş’ın Göllühöyük Köyü’nde toprağa verildi
Bizi yalnız bırakma
Şehit İbrahim Darıcı’nın ağabeyleri, tabutuna sarılıp “Anan hasta, baban hasta, senden haberleri yok” diyerek gözyaşı döktüler Şehit İbrahim Darıcı’nın eşi Zeynep Darıcı 3 çocuğuyla geldiği törende eşinin tabutunun başında “Bizi yalnız bırakma, gitme, kaldırın” diye ağıt yaktı Şehidin çocukları Taha, Gamze ve Gözde de gözyaşlarını tutamadı Dışarıda toplanan vatandaşların ise hükümeti istifaya çağırdığı gözlendi Darıcı’nın cenazesi daha sonra gönderildiği Gaziantep’te toprağa verildi
|
|
|