Konu
:
Böyle Sevmelisin...
Yalnız Mesajı Göster
Böyle Sevmelisin...
11-28-2008
#
1
ozgur_20
Böyle Sevmelisin...
Acıları kurutmalısın
yüreğindeki sayfalarda
Umut olmalı
heyecan olmalı kahverengi gözlerinde Hüzünlerden kederlerden uzak olmalısınHayat bulmalısın
huzur dolmalısın işte yaşamak bu
nefes almak bu demelisin Gözlerimi düşündükçe daha fazla sevmelisin Bende seni senin gibi öyle sevmeliyim
Korktuğumda sıkıca sarılabilmeliyim sana
Üşüdüğümde soğuktan titrediğimde Sen ısıtmalısın beni yüreğinle Çocuklaşıp ağladığımda okşamalısın saçlarımı
Tesellim olmalısın tesellin olmalıyım
Yüreğinde merhamet düşüncelerinde vicdan olmalı
Bütün güzelliklere kalbinde yer açmalısın
Düşenlerin dostu
gülenlerin huzuru Ağlayan herkesin umudu olmalısın
Yağmurlar gibi yağmalısın
bir adım gelene
Şimşekler gibi çakmalısın
karanlıkta gezene Güneş gibi doğmalısın
garibanın gönlüne
Yıldırım gibi düşmelisin
zalimlerin üzerine Sen hep böyle olmalısın
Ben seni sevdiğimden gurur duymalıyım Acılara gülümseyebilmelisin Hayat denizinden attığın her oltaya Gülücükler takılmalı
umutlar yakalamalısın
Umutların bugün doğmuş bebek gibi olmalı Geçen her zaman büyütmeli onları Bazen küçük bir tebessümün yaşatmalı beni Bazan da koca bir yürekten akan sevgin
Sevdamız sınırsız ve ölümsüz olmalı Biz toprak olsakta sevgimiz dillerde dolaşmalı
Ne varsa hayata dair paylaşmalısın benimle Acılarını
sevinçlerini vede korkularını bilmeliyim
Gözyaşlarımızı gizlemeden ağlayabilmeliyiz
Sevinçlerimizi paylaşıp gülebilmeliyiz
Korkularını anlatmalısın hiç çekinmeden Korktuğunda hiç kimselerin bilmediği sığınağın olmalıyım
Korkuları birlikte yenmeliyiz
Sevmediklerini söyleyebilmelisin bana
bende sana İçimde olmalısın yanımda yoksan bile Hissetmeliyim varlığını fizanda olsan yinede Tutkunsam
yanıksam sevdalıysam sana Bedeli ölüm olmamalı
yaşatmalı beni Senin vazgeçilmezin ben olmalıyım Sende benim vazgeçilmezim olmalısın Paylaşmak istemediğin tek varlık ben olmalıyım Sen paylaşılmazım olmalısın Beni her şeyimle kabullenmelisin ben buyum
böyleyim diyebilmeliyim korkusuzca Hüzünlendiğimde huzur bulduğum kucak
Mutluluğumda sarıldığım beden olmalısın
Bütün şarkılarım sana hitap etmeli İç çekmelerimin nedeni Şiirlerimin ilhamı Bütün sohbetlerimin konusu sen olmalısın
Bir anda dort mevsimi yaşatmalısın bana
Sevginle kış ortasında baharı getirmelisin
Beni düşündüğünde güneş doğmalı şehre Bir daha asla batmamalı
Bedenindeki bütün hücrelerimde sen olmalısın
Damarlarımda sen dolaşmalısın
Damarlarında dolaşmalıyım kan yerine Hücrelerinde hissetmelisin beni bende seni Canım olmalısın sen yaşatmalısın beni Canın olmalıyım ben yaşatmalıyım seni sen ve ben olmamalı Türkçe’de ve diğer dillerde
Biz olmalıyız yalnızca biz Tek yürek
tek beden
Tek can olmalıyız
Ben beni
sende yaşamalıyım Sende seni
bende yaşamalısın
Masallar anlatmalısın aşka dair
Sevdalar işlemelisin yüreğinle yüreğime Ayrılık kelimesi geçmemeli sözlerinde Sen saçlarımı okşarken yanımdayken bile
Yüreğimdeki denizlerden
hasret şiirleri haykırmalıyım Bütün çılgın dalgalar
fısıldamalı kulağına Kahverengi gözlerin yaşamamın tek nedeni olmalı Saçların rüzgar olup gözyaşlarımı kurutmalı Uzaklarda da olsak düşünmemeliyiz mesafelerle ayları Zaman kavramı olmamalı içimizde Sevgimiz büyümeli sığmamalı yüreğimize Taşmalıyız ırmaklar gibi Coşmalıyız ilkbaharda dereler gibi Çöllerde vaha olmalıyız Bozkırlar sevgimizle yeşile dönmeli Gözlerin karanlıkta ışığım olmalı Sözlerin bilinmezliklere uçurmalı Bulmacaların olmalıyım Beni sen çözmelisin İpuçların olmalıyım ki
rahatlayabilesin Benim olmalısın benimsin diyebilmeliyim
Senin olmalıyım
benimsin diyebilmelisin
Bütün duyguların bende yoğunlaşmalı Seviyorsan tek sevdiğin ben olmalıyım Kızabilmelisin bana bağırıp çağırabilmelisin Küsebilmelisin bana
arasıra çekip gitmelisin
Geri bana gelebilmelisin Yenebilmelisin gururunu Sevdiğini defalarca söylemelisin Nefretini bütün açıklığıyla haykırmalısın Sitem etmelisin edebilmelisin bana Öfkeni yenebilmek için tokat bile atabilmelisin Seni her halinle sevebilmeliyim
Kölemdir diye tanıtsanda dostlarına Başım dik ve gururla evet kölenim diyebilmeliyim eziyet etsende bana
ben seni sevdiğimi söyleyebilmeliyim
Bir damla suyu bir parça ekmeği Oturup katıksız yemeliyim senle Kimseler bilmemeli açlığımızı bile Sana ve bana ait ne varsa paylaşmalıyız senle verdiklerinle değil yalın halinlede Sevmeliyim hissetmeliyim seni
Düşüncelerinde yalnızca ben olmalıyım Hayalimle yüreğini ben süslemeliyim
Gözlerindeki aşk kıvılcımıyla yalnız ben yanmalıyım
Vede benim ateşimle sen yanmalısınYüreğinle sarmalı
gözlerinle ısıtmalısın Tenime her dokunuşunda ben inlemeliyim Sen hiç tatmadığın kadar haz almalısın Ve hiçbir zaman doymamalısın bana bende sana doymamalıyım İhanetlerini aldatmalarını bilmeliyim Açıkça söylemelisin bana Bügün A şahsı ile seviştim diyebilmelisin Fakat o an hayalinde ben olmalıyım
Öptüğün o tenin kokusunda hissetmelisin beni Bedenine sahip olmalı o her kimse yüreğin vede aldığın haz bana ait olmalı Senleyken korkmamalıyım ölümden bile Senin gibi mert senin gibi erkek olmalıyım Yiğitliğin destanını öğretmelisin bana Sonra cahilliğimi yüzüme vurmamalısın Git dediğinde surat asmadan gitmeliyim Kal dediğinde ateşinle daha çok yanmalıyım
Böyle sevmelisin beni
bende seni Senin ruhun bende olmalı Benim ruhum sende sen öldüğünde bende yaşamamalıyım İşte bitanem böyle sevmelisin beni bende seni Kabulümsün
Vazgeçilmezlerinle
Olmazsa olmazlarınla
bende senin kabulünsem
Hazırım…Hazırım senle tüm savaşlara…
ozgur_20
Kullanıcının Profilini Göster
ozgur_20 tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul