Yalnız Mesajı Göster

Cevap : ForumSinsi Ailesini Birlikte Eski Canlı Günlerine Döndürüyoruz

Eski 11-27-2008   #7
[KAPLAN]

Cevap : ForumSinsi Ailesini Birlikte Eski Canlı Günlerine Döndürüyoruz

Geçen hafta, Değerli öğretmenimiz dejavu2009'un ailemize paylaşmış olduğu "aman danone'ye dikkat" isimli konu sebebiyle, bizzat Danono firması tarafından ailemize ihtar gönderildi Konuya belki dört beş mesaj yazılmıştı ancak firma yetkilileri bizi bu konu aracıyla bulabildi, ailemizin ilgili konu üzerindeki etkisini tarttı ve ihtar gönderme gereği duydu Bu örneği vermemin sebebi , yanıtsız görünen paylaşımların faydasız olduğu anlamına geliyor düşüncesinin ne kadar yanlış olduğudur Hedefinizde yararlı olmak, kimi zaman da eğlendirmek varsa konularınız bunları kısa ve uzun vadede olmak üzere şüphesiz gerçekleştirecektir

Ancak son zamanlarda kendini hissettiren bir sessizlik olduğu yönünde size katılıyorum Bunun şu sıralar bazı arkadaşlarımızın eğitimlerinde sınav dönemine girmiş olmasına, yetkili yetkisiz bazı kalıcı aile üyelerimizin görünürde değer verip daha sonra sebepsiz bir şekilde vedaya bile yer vermeden ayrılmasının etkileri olduğu gerçek Fakat burada başta ben olmak üzere kendimizde de suç aramalıyız Konu açıyoruz ama açılan konulara biz ne kadar ilgi gösteriyoruz ? İki seneyi aşkın bir süredir yayın hayatımıza devam ediyoruz ve bu süre içinde bana sunulan hiçbir makul öneriyi geri çevirmedim Yalnızca sorunlardan bahsetmek var olan sorunların büyümesine sebebiyet verecektir, bu durumda sorunlardan bahsederken bunlara minik önerilerde getirirsek ailemizin eski canlı günlerine döneceğine hiç şüphem yoktur

Bu konuda düşüncelerinizi burada dile getirebilirsiniz Öncelikle birbirimizi dinleyelim, yapılacaklar konusunda fikir alışverişinde bulunalım ve bunları en kısa zamanda hayata geçirelim İstemek başarmanın yarısı olduğuna göre, bakalım ailemizin eski canlı günlerine dönmesini ne kadar istiyoruz

Alıntı Yaparak Cevapla