Yalnız Mesajı Göster

Eski 08-08-2006   #4
dehşet
Varsayılan


ÇOBAN KAVURMA:

Malzemeler:

1 kg kuşbaşı kuzu eti,3 adet soğan,1 tatlı kaşığı kekik,3 adet çarliston biber,1 çay kaşığı karabiber,2 diş sarımsak,½ çay bardağı sıvı yağ
Hazırlanışı:

Halka halka doğranmış soğanlar, çarliston biberler, sarımsak ve et bir tencereye konulup harlı ateşte 3 dakika kadar çabuk çabuk çevrilir Kekiğin yarısı ve karabiber ilave edilip hiç su koymadan ağzı kapalı olarak ve ateş kısılarak 15 saat kadar pişirilir Piştikten sonra üzerine kekik serpilir

Not:Kesinlikle tahta kaşık kullanınız

Alıntı Yaparak Cevapla