Konu
:
Etli Yemekler
Yalnız Mesajı Göster
08-08-2006
#
4
dehşet
ÇOBAN KAVURMA:
Malzemeler:
1 kg kuşbaşı kuzu eti,3 adet soğan,1 tatlı kaşığı kekik,3 adet çarliston biber,1 çay kaşığı karabiber,2 diş sarımsak,½ çay bardağı sıvı yağ
Hazırlanışı:
Halka halka doğranmış soğanlar, çarliston biberler, sarımsak ve et bir tencereye konulup harlı ateşte 3 dakika kadar çabuk çabuk çevrilir
Kekiğin yarısı ve karabiber ilave edilip hiç su koymadan ağzı kapalı olarak ve ateş kısılarak 1
5 saat kadar pişirilir
Piştikten sonra üzerine kekik serpilir
Not:Kesinlikle tahta kaşık kullanınız
dehşet