Yalnız Mesajı Göster

Eski 08-08-2006   #3
dehşet
Varsayılan


BUĞU KEBABI:

Malzemeler:

1 kg kemiksiz koyun eti,yarım kg arpacık soğan,6 diş sarımsak, 2 domates,1 çay kaşığı karabiber,1 çay kaşığı kekik,3 defne yaprağı,1 tutam kıyılmış dereotu,1 tatlı kaşığı tuz
Hazırlanışı:

1-)Eti arpacık soğan büyüklüğünde doğrayıp güvece alınSoğan ve sarımsakları soyup bütün olarak ete ekleyinDomatesleri yıkayıp rendeleyinDefne yaprağı,tuz,karabiber,kekik ve domates rendesini ilave edip güvecin kapağını kapatınKısık ateşte yaklaşık 2 saat pişirin

2-)Servis yapmadan önce defne yapraklarını içinden alınÜzerine dereotu serpin ve sıcak olarak sevise sunun

Alıntı Yaparak Cevapla