Yalnız Mesajı Göster

Eski 08-08-2006   #2
dehşet
Varsayılan


BONFİLE MANTARLI:

Malzemeler:
1 kg sığır bonfile,2-3 yemek kaşığı bitkisel sıvı yağ,Tuz-biberGarnitürü:400 gr mantar,2 orta boy soğan,1 çay bardağı şarap,1 çay bardağı et suyu,3 orta boy domates
Hazırlanışı:

1-) Bonfileyi , bonfile madlende olduğu gibi hazırlayıp pişirdikten sonra servis tabağın alın

2-) Bir tavada tereyağını eritin; içine kıyılmış soğan ve mantarları katın 10 dakika kadar, ara sıra karıştırarak sote yapın Şarap, et suyu ve biraz tuz koyup kısık ateşte 10 dk kaynatın

3-) Servis yaparken mantarlı sosu etlerin üzerine dökün ve yanına da ızgarada pişirilmiş domatesleri koy

Alıntı Yaparak Cevapla