Konu
:
Etli Yemekler
Yalnız Mesajı Göster
08-08-2006
#
2
dehşet
BONFİLE MANTARLI:
Malzemeler:
1 kg sığır bonfile,2-3 yemek kaşığı bitkisel sıvı yağ,Tuz-biber
Garnitürü:400 gr mantar,2 orta boy soğan,1 çay bardağı şarap,1 çay bardağı et suyu,3 orta boy domates
Hazırlanışı:
1-) Bonfileyi , bonfile madlende olduğu gibi hazırlayıp pişirdikten sonra servis tabağın alın
2-) Bir tavada tereyağını eritin; içine kıyılmış soğan ve mantarları katın
10 dakika kadar, ara sıra karıştırarak sote yapın
Şarap, et suyu ve biraz tuz koyup kısık ateşte 10 dk
kaynatın
3-) Servis yaparken mantarlı sosu etlerin üzerine dökün ve yanına da ızgarada pişirilmiş domatesleri koy
dehşet