Konu
:
Tavuk Ve Balik Yemekleri
Yalnız Mesajı Göster
08-08-2006
#
4
dehşet
1 Ad
Kereviz (rende yada sap)
1 Ad
Sogan-Nane-Tuz
2 Dis Sarimsak-1-2 Yesil Biber
2 Kasik Soya Sosu- 250 Gr
Tavuk Gögüs
150 Gr
Un-1 Yumurta-250 Gr
Yogurt
Harc: Kereviz saplarini yada kereviz rendesini tavaya koyun
Sogan, yesil biber, nane, tuz, sarimsak, 2 kasik soya sosu ve haslanmis, didiklenmis tavuk eti ile beraber sote yapin
Hamur: 150 gr
un, 1 yumurta, 25 gr
yogurt ve 1 kasik sivi yag ile yumusak bir hamur yogurun
Yarim saat dinlendirdikten sonra ince olarak acin
Hamuru genis karelere kesip, iclerine harc koyun
Kenarlari islatip ücgen olarak kapatin
Hazirlanan bu mantilari buharli pisiricide 30 dakika pisirin yada tavada hafifce kizartin
Tabaga alip üzerlerine soya sosu dökerek servis yapin
dehşet