Yalnız Mesajı Göster

Eski 08-08-2006   #4
dehşet
Varsayılan


1 AdKereviz (rende yada sap)
1 AdSogan-Nane-Tuz
2 Dis Sarimsak-1-2 Yesil Biber
2 Kasik Soya Sosu- 250 GrTavuk Gögüs
150 GrUn-1 Yumurta-250 GrYogurt


Harc: Kereviz saplarini yada kereviz rendesini tavaya koyun Sogan, yesil biber, nane, tuz, sarimsak, 2 kasik soya sosu ve haslanmis, didiklenmis tavuk eti ile beraber sote yapin Hamur: 150 grun, 1 yumurta, 25 gryogurt ve 1 kasik sivi yag ile yumusak bir hamur yogurun Yarim saat dinlendirdikten sonra ince olarak acin Hamuru genis karelere kesip, iclerine harc koyun Kenarlari islatip ücgen olarak kapatin Hazirlanan bu mantilari buharli pisiricide 30 dakika pisirin yada tavada hafifce kizartin Tabaga alip üzerlerine soya sosu dökerek servis yapin

Alıntı Yaparak Cevapla