Konu
:
Tavuk Ve Balik Yemekleri
Yalnız Mesajı Göster
08-08-2006
#
3
dehşet
SUTLU TAVUK
2 Ad
Tavuk Gögsü-1 Bardak Süt
3 Ad
Domates-3 Ad
Yesil Biber
100 Gr
Mantar-2 Dis Sarimsak
1 Kasik Kekik-Tuz-Karabiber
1 Cay Bardagi Siviyag-1/2 Bardak Tavuk Suyu
Tavugu kusbasi dograyip cam bir kaba alin
Üzerine süt, karabiber ve tuz koyarak buzdolabinda 24 saat bekletin
Domates, biber ve mantari ufak ufak dograyin, sarimsagi dövün
Beklettiginiz tavugun üzerine siviyag, domates, biber, mantar ve sarimsagi ekleyin
Sütlü tavugun üzerine tavuk suyu gezdirip, kekik serpin
Orta isili firinda 20 dakika pisirin
dehşet