Konu
:
Tavuk Ve Balik Yemekleri
Yalnız Mesajı Göster
08-08-2006
#
2
dehşet
KORI SOSLU TAVUK
500 Gr
Tavuk Gögüs
7-8 Mantar- 1 Havuc
1 Kasik Siviyag-1 Kasik Margarin
1 Kasik Un-1 Bardak Süt
2 Bardak Tavuk Suyu
1 Cay Kasigi Köri-Tuz-Karabiber
Tavuk etlerini kusbasi dograyin
Mantarlari ince kiyin, havuclari küp dograyin
Siviyagda tavuklari sote edin
Havuc ve mantarlari ekleyip, suyunu cekene kadar sotelemeye devam edin
1 Bardak tavuk suyu ilave edin, 5-6 dakika kaynatin
1 Kasik margarine 1 kasik un ekleyerek kavurun
Sütü azar azar ekleyip, pürüzsüz olana kadar karistirin
1 bardak tavuk suyu, tuz, karabiber ve köriyi de ekleyip sebzeli tavuga ilave edin
3-5 dakika karistirarak pisirin
dehşet