Yalnız Mesajı Göster

Eski 08-08-2006   #2
dehşet
Varsayılan


KORI SOSLU TAVUK


500 Gr Tavuk Gögüs
7-8 Mantar- 1 Havuc
1 Kasik Siviyag-1 Kasik Margarin
1 Kasik Un-1 Bardak Süt
2 Bardak Tavuk Suyu
1 Cay Kasigi Köri-Tuz-Karabiber


Tavuk etlerini kusbasi dograyin Mantarlari ince kiyin, havuclari küp dograyin Siviyagda tavuklari sote edin Havuc ve mantarlari ekleyip, suyunu cekene kadar sotelemeye devam edin1 Bardak tavuk suyu ilave edin, 5-6 dakika kaynatin 1 Kasik margarine 1 kasik un ekleyerek kavurun Sütü azar azar ekleyip, pürüzsüz olana kadar karistirin 1 bardak tavuk suyu, tuz, karabiber ve köriyi de ekleyip sebzeli tavuga ilave edin 3-5 dakika karistirarak pisirin

Alıntı Yaparak Cevapla