Yalnız Mesajı Göster

Bursaspor Haberleri

Eski 10-29-2008   #1
hayko26

Bursaspor Haberleri

''Bu maçlardan ders çıkarmalıyız''

Bursaspor'un Brezilyalı futbolculusu Marcelo Rodrigues, 5-2'lik Fenerbahçe yenilgisiyle ilgili olarak, ''Bu maçlardan ders çıkarmalıyız'' dedi Marcelo, Özlüce tesislerinde takım arkadaşı Serdar Aziz ile birlikte düzenlediği basın toplantısında, İstanbul deplasmanına puan almak için gittiklerini, ancak erken gelen golün tüm planlarını bozduğunu söyledi
Farklı yenilgiye çok üzüldüklerini dile getiren Marcelo, ''Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'nde Arsenal'e 5-2 yenilmişti Biz de Eskişehirspor maçını kaybetmiştik Morali bozuk iki takımın mücadelesinden ev sahibi takım gülerek ayrıldı Bu maçlardan ders çıkarmalıyız'' diye konuştu
Marcelo, ''Adriano ve Leandro'nun gitmesi seni etkiledi mi'' sorusuna, ''Biz 3 kişi geldik Sonra Fabrisio geldi 4 kişi olduk Dört kişi gelmesi nasıl normalse onların da gitmesi doğal Gittiklerinden bu yana irtibatım olmadı'' yanıtını verdi
Fortis Türkiye Kupası'nda Eskişehirspor ile yapacakları maçın anımsatılması üzerine Brezilyalı futbolcu, ''Kupada finale giden takımın UEFA kupasına gittiğini öğrendim Galatasaray'a lig maçında 4 gol attılar İyi bir takım Galibiyet için gidersek iyi sonuçla döneriz Bu da iyi çalışma ve inanmakla olur'' yorumunu yaptı
Genç futbolcu Serdar Aziz ise iki sezon önce A Takım'a çağrıldığında yine bir Fenerbahçe maçında forma giydiğini anımsatarak, ''O maçta Fenerbahçe'yi yenmiştik Bu kez yenildik, üzgünüz'' dedi
Teknik Direktör Samet Aybaba'nın maç öncesi yanına gelerek, ''Sana güveniyorum, çık oyna'' dediğini anlatan Serdar, Fenerbahçe maçında elinden geleni yaptığını vurguladı
Genç futbolcu, Fenerbahçe'nin de böylesine farklı bir galibiyeti hak edecek bir futbol ortaya koymadığını öne sürerek, ''Fenerbahçe'ye kontratak golleriyle yenildik Farklı yenilgi bizi çok üzdü'' değerlendirmesinde bulundu
Serdar, ''Skor 4-0 olunca ne düşündün'' sorusunu ise ''Açıkçası 4-0 olunca kazanma düşüncem geriledi 4-2'lik skor sonrası herkes birbirine bakmaya başladı O zaman umutlarımız arttı 5 gol sonrası ise geç kaldığımızı anladık'' diye yanıtladı