Yalnız Mesajı Göster

Aragones gidiyor Lucescu geliyor!

Eski 10-23-2008   #1
merve16
Icon1861

Aragones gidiyor Lucescu geliyor!

FBahçe'de kötü sonuçlar nedeniyle bir süredir koltuğu sallanan teknik direktör Luis Aragones, Arsenal yenilgisinin ardından pes etti İspanyol teknik adamın Bursaspor maçı sonrası, sonuç ne olursa olsun istifa etme kararı aldığı ileri sürüldü Aragones'in, bir yıllık ücretinin tamamı olan 2 milyon euro'yu yönetimden talep ettiği öğrenildi

BEKLEDİĞİM OLMADI

FBahçe'nin Arsenal önünde yaşadığı hezimet, teknik direktör Aragones'in tahtını yıktı Sarı-lacivertli takımın dünkü idmanında futbolcularıyla toplantı yapan İspanyol hocanın, "Buraya Avrupa şampiyonu bir takımın hocası olarak geldim, ancak beklediklerimi bulamadım Bundan sonra işlerin düzeleceğini de sanmıyorum Avukatlarım aracılığıyla yönetimle görüşmeler yapıyorum Bursaspor sınavı benim Fenerbahçe'nin başında son maçım olacak" dediği öğrenildi

LUCESCU İLE TEMAS
Aragones'in pazartesi günü 1 yıllık ücretinin tamamı olan 2 milyon euro'yu talep ettiği belirtildi Dede'nin bu isteğine olumlu bakan sarı-lacivertli yönetimin hemen hoca arayışına hız verdiği öğrenildi Başkan Aziz Yıldırım'ın da yakından izlediği hoca operasyonunda ilk temas, daha önce de gündeme gelen Mircea Lucescu ile kuruldu Fenerbaçe'yi çalıştırmaya sıcak bakan Rumen teknik adamın ne zaman gelebileceğine karar vermesi için süre istediği ifade edildi