Yalnız Mesajı Göster

Cevap : Yaş Soruları

Eski 10-10-2008   #5
VANDETTA

Cevap : Yaş Soruları

Askerye içerisinde hiç bulundunuz mu cansel?

Olayı biraz basitleştirelim;
Ben usta birliğine gittikten 3 ay sonra teskereme kadar lumbarağzında yani askeriyenin kapısında görev yaptım giren çıkanın üs araması ve gelen gidenin giriş çıkışını kayıt yapardım,yine kapıdayken dolap araması yapılmış,aramadan haberim,uzmanın yanıma gelip cebinden bana ait cep Kuranı Kerimini çıkarıp 'bu senin mi' diye sormasıyla bilgim oldu,'bunu neden buraya getirdin'diyince'aslında okumadığımı annemin illa yanında bulunsun dediği için annemi kıramadığımı'söyledim,uzmanda bana'şimdi bana denk geldiği için birşey olmadı,bunu başkası bulmasın,çarşıya çıkınca akrabalarından birine bırak'dedi,bu size hiç fikir sunuyormu şimdi?

Kuranı Kerim mi soracak olursanız,terhisime kadar dolbımda durdu,terhisimde ise benden isteyen ancak şimdi ismini bile hatırlamadığım bir alt devreme hediye ettim

Bu konuda askerin kendisine bir baskı yok,ama rütbeli komutanlara karşı bu yönde hiç iyi şeyler duymadım!

Başkalarının ağzından konuşmayı bırakın artık,başkalarının değil kendi fikirlerinizi savunmaya ne zaman başlayacaksınız?

Alıntı Yaparak Cevapla