Yalnız Mesajı Göster

Herşeyin Bir Nedeni Var

Eski 10-08-2008   #1
KRDNZ

Herşeyin Bir Nedeni Var

son tırmanışında başından şöyle bir şey geçmişti:o gün yine ekip arkadaşlarıylao herzamanki keyifli yolculuğa koyuldulartüm hazırlıklar neredeyse tamamdıama onun arada unuttuğu bir kusuru vardı aslındalensleri olmadan göremiyordunihayetinde hazırlıklar bittiama bu tutku dolu tırmanışa başlayacakken nasıl bir darbe oldu öyle etkili bilinmez,lenslerinden birini düşürdüğünü farketti o binlerce mt yükseklikten aşağı bakarkenaman allahım neyapacaktı şimdi??
hertarafı bulanık görüyor öylesine zorlanıyorduki
oanda neyapacağını bilemedi çaresizdigöge doğru baktı ve:allahım yeryüzünde en küçük zerreleri dahi görürsünneolur lensimi bulmama yardımcı olbir süre sonra güçlükle tamamladığı yolculuk sonrası ekip arkadaşlarından birinden şöyle bir ses geldiarkadaşlar aranızda lensini kaybeden varmı?
bunu duyduğuna inanamadı ve hayretle ben!! diyebildi
sonrada arkadaşına sordu :
onu nasıl buldun?
işte o şaşırtıcı buluş; genç kadın kayalıklarda ilerlerken bir karınca sürüsü ile karşılaşmıştı sürünün taşıdığı şey dikkatini çektibu bir lenstimuhakkak kendi grubundan biri düşürmüş olmalıydışaşkındı acaba bunu neden taşıyorlardı
muhakkak bir sebebi olmalıydı
bu şaşırtıcı hikayeyi onlarada anlattıgenç kız öyle sevindiki bu inanılmaz buluşun öyküsünü dinleyinceeve geldi babasıda ünlü bir gazetede bir karikatüristtiona anlattı babada bu olaydan çok etkilendiertesi günkü yayında bu olayı konu etti
çizdiği karınca şöyle diyordu ''ben bu yükü neden taşıyorum''
cevabıda şu oldu bunu sana yaptıran biri, herşeyin bir nedeni var

Garbın âfâkını sarmışsa çelik zırhlı duvar
Benim iman dolu göğsüm gibi serhaddim var
Ulusun, korkma! Nasıl böyle bir imânı boğar,
'Medeniyyet!' dediğin tek dişi kalmış canavar?

Ey ŞaiR! Bana Yağmurdan bahsetme, yağdır
Alıntı Yaparak Cevapla