09-07-2008
|
|
VANDETTA
|
Cevap : Önemli!!!
Sevgili kardeşim sudenaz,bu kısmı okuyana kadar yazının doğruluğu hakkın da bir şüphem yoktu ama tam bu noktada zincirleme meailler aklıma geldi,google amcaya tanıştım Şeyh Ahmet diye bir zat var mı diye ilk sayfada yer alan hayrettinkaraman net te bu konuya cevap mahiyetin de şöyle bir cevap verilmiş;
Medine'de türbe-i şerif diye bir yer ve onun hatibi yok Efendimiz'in türbesi kastediliyorsa bunun da hatipleri eskiden beri biliniyor ve onlardan böyle bir vasiyetname haberi çıkmamıştır
Aslında olayın mantıksızlığı günahların affolmasıyla ilgili kısım da gözüme çarptı,sonuçta şimdi bende bu yazıyı herhangi birine okutuğum taktirde tüm günahlarımın affolacağı için hertürlü melaneti yiyip yan gelip yatabilirim,yatarak sence kim cenneti kazanabilir?
Yanlışta anlama beni Müslümanların özde değil sözde Müslüman olduğunu bende kabul ediyorum,ama bu tür yazılara hiç gerek yok yeterki İslam'ı millete anlatabilelim,eminim bu yazdıan daha etkili olacaktır,yanılıyorsam da önce Allah'ın sonra da Şeyh Ahmet efendinin affını dilerim 
|
|
|