Yalnız Mesajı Göster

Anılar,Umutlar,Özlemler,Karmakarışık Duygular

Eski 09-07-2008   #1
sudenaz
Icon1uzz

Anılar,Umutlar,Özlemler,Karmakarışık Duygular

Özlemlerim ßenimde Artık Özlemlerim VarYaralı Kalbime Bir Sözüm VarGeleceksen Gel Artık Dayanacak Halim mi VarÖzlemlerim Beni Benden Aldı Götürdü
-----------------------------------
Yıllardır Acılar İcinde Bekledim Seni
Sevgiden Marum Yaralı 1 Yüreğim VarGel Artık Çık Karşıma Sevgini Göster Yaralı Kalbime Ben Geldim de Sözünü Göster
----------------------------------------
UmutHer Aşkın Bir Sonu Var DerleryaBende O Hic OlmadıSeni Gördügün İlk An Kalbim Başka Bir Ufukdaydı
---------------------------------------------
Şu Çarpmayan Yüreğime Bir Umut Verdin SenAğlayan Gözlerime Ferman Oldun BirdenYalnızlığı Unuttum Senin SayendeSevğiyi Anladım O Güzel Yüreğinde
---------------------------------
KarmaKarısık Duygular !Diyor ki Kalbim Aşk Bumudur BöyleÇok Cefalar Gördü Bu Kalp BöyleSevgimiz Bittimi Artık SöyleBenim Dayanacak Halim Kalmadı
------------------------------
Ben Seni Hep SevdimSen İse Hiç BelkiAma Şunu İyi BilSevenler Hiç Ölmez ki
---------------------
O Güzel Yüreğinde Gördüm IşıgıO Güzel Gözlerinde Tattım AşkıSeverken Ayrılmak Bu Olsa GerekSon Bakışına Hasret Kaldım
--------------------------
UzaklarUzaklar Seni Bugün Yine Sordu BanaO Şimdi Başkasında Diyemedim kiAma Uzaklar Bile Anladı DerdimiYoksa Sen Mecnun Misali Çöllerdemisin
-------------------------------------
Aşk Yolu Dert Yolu Derlerdi İnanmazdımBu Sevda Sana Zor Gelir Derlerdi İnanmazdımBen Sevgilimsiz Yanlız KalamazdımÇünkü Onu Canımdan Bile Çok Seviyorum
---------------------------------------
Aşkım Hep SevecekBu Kalp Sensiz Nasıl YaşayabilecekBu Sevda Tohumları Hiç BitmeyecekÇünkü Seni Canımdan Bile Çok Seviyorum
---------------------------------------

Alıntı Yaparak Cevapla