09-03-2008
|
|
bonsoir
|
Bu Sihirli Kelimeyi Siz!!!!
Bu Sihirli Kelimeyi Siz Söyleyebiliyormusunuz  !!!!!!!
24 yaşındaydı Okulun en başarılı öğrencisiydi Öyle çok iş teklifi almıştı ki; hayatının başarılı ve zengin bir iş adamı olarak geçirmesi garantiydi Kendisini herkesten üstün görürdü Kimseyi beğenmezdi Arkadaşları çok kırıcı olduğundan yakınırlardı hep,AŞK onun için ayak bağıydı Birini sevmenin düşüncesi bile itici gelirdi 
Bir sabah kendini kötü hissetti,soluğu hemen doktorda aldı Test üstüne test yapıldı ve teşhis konuldu:KANSER  Dr "sadece birkaç aylık ömrünüz var"dediğine inanamadı Oysa neler bekliyordu hayattan
Eve kapandı ,kimseyle görüşmüyordu Bir gün Tv seyrederken bir söz dikkatini çekti Filmde bir kadın kendisini terkeden eşine "En büyük mutsuzluk sevgisiz bir hayat sürmektir,bundan daha kötüsü de bu dünyadan sevdiklerine "SENİ SEVİYORUM" demeden gitmektir   "diyordu Tv yi kapattı ve düşündü bu güne kadar hiç kimseye "seni Seviyorum " dememişti ve bunun için çok az zamanı kalmıştı ki Fırladı yatağından ,banyo ya koştu, günlerdir kesmediği sakalını kesti güzel bir duş aldı En güzel kıyafetlerini giydi,dışarı çıktı,önce okuluna gitti Dersin ortasında sınıfa girince hem öğretmeni hem arkadaşları şaşırdılar  
İzin istedi öğretmeninden,birkaç şey söylemek için "Yıllarca sizinle birlikteydik! Ama ben hiç birinizle yakın olmadım Çoğunuzu kırdım,aşağıladım Lütfen beni bağışlayın Sizi Seviyorumm   Sizi çok ama çok seviyorum"Okuldan çıktığında öylesine rahatlamıştı ki kendisi bile şaşırdı Demek ki bu kadar kolaydı Demek bu kadar sihirliydi o"seni seviyorum"!!!!sözü Yeniden eve döndü Annesi ,babası ve kerdeşleri onu çok merak etmişlerdi "Neredeydin"diye sorduklarında "sevginin kucağındaydım" cevabını verdi Babasına ,annesine ve kardeşlerine tek tek sarılıp onlarca kez "sizi seviyorum ""dedi Sonra kağıdı kalemi aldı eline ve şunları yazdı"""İnsanlara [Seni seviyorum] demek için ölümü beklemenize gerek yok;şimdi,hemen şimdi başlayabilirsiniz Başlayın ki ,hayatınız güzelleşip zenginleşsin Hem şimdi başlamazsanız bir daha söyleme fırsatı hiç olmayabilir "Ertesi gün onu zor bir görev bekliyordu Bu yazdıklarını o kısacık sürede bulabildiği her adrese gönderecekti Yatağına uzandı ve acılarına rağmen hayatında hiç böylesine huzurlu uykuya dalmadı bu güne kadar   
|
|
|