08-31-2008
|
|
KRDNZ
|
Cevap : Kadınlar...
Alıntı:
VANDETTA tafarından gönderildi
Kompleks dedim çünkü bu tür konular 10-3 gibi bir üstünlükle bayanlar tarafından açılıyor,olaya objektif yaklaşmak yerine,kendilerini üstün olarak gösterme çabaları içinde bulundukları düşünce yapısını ortaya çıkarıyor,oysa bunlara hiç gerek yok,aklı başında olan bay olsun bayan olsun herkes olayın ciddiyetinin farkındadır zaten,sevdiğim bir söz vardır''kainatın gerçek olan tek prensibi etkiye tepkiyle karşılık verilmesidir''diye,yanlış da anlaşılmak istemem sözlerimin muhatabı siz değilsizin KRDNZ,bu konuyu derleyen boşuna uğraşmış,sorulduğunda herkes herkese hakkını verir zaten  Bayanları erkeklere göre üstün gösterme çabaları sadece kendilerine zarar verir,her iki cinsten de olumlu olumsuz davranışlar mevcuttur zaten,bir derleme yapacaksanız her iki tarafa da aynı hassasiyeti göstermeniz daha olumlu olur,keser sürekli tek tarafa yontmamalı!  
|
İyi güzel söylüyorsun da Sevgili Vandetta tam olarak objektif olmayı kim başarıyor ki Kadın-erkek diye ayrıma aslında bende karşıyım fakat senin sözüne karşılık düşüncemi söyledim Özümüzde hepimiz insanız Kadın ve erkek birbirini tamamlar biri aklını kullanıyorsa diğeri kalbini dinler Biri gücünü kullanıyorsa diğeri şefkatle yaklaşır olaya Yani evrende var olan o ince denge burda da gösterir kendisini diye düşünüyorum Yorumlarından dolayı da çok teşekkür ederim
|
|