Yalnız Mesajı Göster

Cevap : Türban için yanıt

Eski 08-25-2008   #26
dejavu2009

Cevap : Türban için yanıt

Alıntı:
VANDETTA tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Kelime oyunlarını geçip olayı biraz daha meşrulaştıralım dejawu,bu şekilde hiçbiryere varamayız!
Size sizin gibi cevap verip bir alıntıyla karşılık vereyim;

Hz Ali (as) şöyle buyuruyor:
Bir gün Hz Fatıma (as) ile Hz Peygamber (saa)’in huzuruna gittik Resululah’ın şiddetle ağladığını gördüm:
Babam ve annem sana feda olsun neden ağlıyorsunuz? dedim Peygamber “miraca gittiğim gece ümmetimden bazı hanımların şiddetli azaba uğradıklarına şahit oldum; onların şiddetli azaba duçar oldukları için ağlıyorum Sonra onlardan her birinin azabını açıkladı Hz Fatıma: “Ey benim gözlerimin nuru bunların işledikleri günahları bana açıkla” dedi:
Resulullah (saa) şöyle buyurdu:
Saçlarından asılan kadın saçını namahrem erkeklere karşı örtmeyen kadındır
Kendi vücudunun etini yiyen kadın ise vücudunu başkaları için süsleyen kimsedir Ama vücudunun eti, makas ile kopartılan kadın ise kendisini başkalarına sunan kadındı Sonra şöyle buyurdu:
Kocası kendisinden razı olan kadına ne mutlu

-Vesailu’ş- Şia c 14 s 156

Saçlarına asılan kadının bunu neden yaptığıyla ilgili ne diyorsunuz dejawu?

Ahh vandetta ah, ben kelime oyunu yapmıyorum bunu sen söylüyorsun Ben sadece gerçeğini söylüyorum
Bu yazdıkların için şunu söyleyeyim:
daha önce yaptığın yorumlarda bakışları kimse engelleyemez diyorsun kesinlikle katılıyorum Saç kapalı ama yüz açık bakışları engellenebilir mi? hayır!
o zaman Şimdi saçları bir kenara bırakalım ve Bakışları önlemek için ( Erkeklerin bakışlarını) bütün kadınlar BURKA giysin hadi çık işin içinden

vandetta dediğin gibi bunun sonu yok

İLGİNÇ BİR DİZİ;

http://www,dizimag,com/stephen-hawki...eady-dizi.html
Alıntı Yaparak Cevapla