Konu
:
Türban için yanıt
Yalnız Mesajı Göster
Cevap : Türban için yanıt
08-25-2008
#
16
sudenaz
Cevap : Türban için yanıt
Alıntı:
bbk
tafarından gönderildi
sevgili sudenaz neyin ıspatı ki bu yapmayın allahınızı severseniz bu bana allahın varlığını ıspatla gibi bişey farkındamısınız
allahın kelamından sadece birinden dahi bian şüpheye düşmek bile insanı imandan eder
sevgili dejavu istediğin şey şayet gerçekten inanmaksa içine dön
kim ne derse desin senin iç sesin kadar etkili olamaz
bunun sende farkındasın biliyorum
ve sevgili sudenaz dejavu arkadaşımızın düşüncelerini hiç yılmadan vs savunmasını iyi bişeymiş gibi lanse etme lütfen
bu çok önemli bi konu
din üzrinde tartışılmaz ve biz şuan tartışıyoruz:S
bbk yorum yapmak zorunda değilsin yani tartışmak zorunda değilsin çok şşükür en az snein kadar dini bilgim vardır şüphen olmasın dinin kesin kabul olduğunu biliyorum yani arkadaşım benim kimseye bişey lanse ettiğim falanda yok bunu söylüyüm herkes gördüğüne ve inanamk isteediğine inananır
ayrıca sen konuyu okumadan bu yorumları yapman beni hayrete düşürüyor o ayrı bi olay başlı başına zaten bu konuda baya marifetlisin konuyu okumadan yorum yapabiliyorsun herneyse benim demek istediğim ispatlıycamdan kastım bazı şeyleri insanlar başka tarafllara çekiyor ben bunu demke istiyorum doğrusunu göremiyor yanılgılara düşüyor dejavunun arapça çevirisinde yaptığı gibi ben bunu kastedmişdim konuda geçiyordu konuyu görseydin anlardın ve böyle bir tepki vermezdin!!!burda o kadar yorum yazan kişilerin bişeyleri anlatmaya çalışmasıda bundan geliyor yani kimsenin müslümanlıkdan çıkmaya niyeti yok elhamdülillah
saygılarımla
sudenaz
Kullanıcının Profilini Göster
sudenaz tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul