Yalnız Mesajı Göster

Cevap : Türban için yanıt

Eski 08-25-2008   #13
sudenaz

Cevap : Türban için yanıt

arkadaşlar öncelikle dejavu senden özür diliyorum belki bu davranışıma kızcaksın ama şuanda inan umrumda değil bunu söylemek zorunda hissediyorum kendimi

bu konu benim dejavuya başörtüsü ile ilgili yöneltmiş olduğum bir soru üzerine kendisi bilhassa açıklama olarak bu konuyu göndermişdir ben sadece soruma cvp istiyordum oda bu şekilde cvp vermek istemiş keşke ne ben o soruyu sormuş olsaydım nede o bu şekilde cvp vermiş olsaydı diye düşünüyorumilk önce böyle bir cvp alcağımı beklemiyordum daha sonra kendisine tşk ettim ve konuyu okumak için açtığımdada hayal kırıklığına uğradım azda olsa sitede tanımış olduğum dejavu bu fikirlere sahip olmamalıydı diye düşünüyordum konudan daha doğrusu düşüncelerinden acayip derecede rahatsızlık duyduğumu kendisinede belirtmişdim bunun üzerine dejavuda konuyu silmek istemiş bende bunu yorumlarında öğreniyorum zatenolayın akabininde olanlar bunlar yani bbk ayrıca dejavuyla açık ve net söylemmeliyimki senin düşündüğün gibi aynı düişüncelere sahip değiliz bunu bu yazıdan sonra ikimizde anlamış olduk ama herkese saygım var düşüncelerinden dolayı dejavuyada sizlerede ama er yada geç olsun onu bu konuda ikna ediceğime başörtüsünün bir emir olduğunu ona ispat ediceğimi ona söylüyorum oda aksine iddia etmiyor zaten bana ispat edin inanıyım diyor ama önyargılı bir arkadaş sadece
düşüncelerine hiç yılmadan bu kadar kişinin kabul etmiyeceğini bile bile inatla kabul ettirmeye çalışmasıda güzel bişeyneyse artık yorumları size bırakıyorum
saygılarımla

Alıntı Yaparak Cevapla