Yalnız Mesajı Göster

Cevap : Türban için yanıt

Eski 08-25-2008   #12
bbk

Cevap : Türban için yanıt

bu nasıl bir anlayıştır sevgili dejavu bi konu açıyorsun, yorumlar yapılıyor herkes fikrini bildiriyor sende dahil ama daha sora konuyu sebeb dahi sayılmıycak birşey yüzünden değiştiriyorsun(siliyorsun) etik değil bu yaptığın şey şayet bi konu açıyorsan olumlu yada olumsuz her yorumada açık olmalı ve rahatsızlık duysan dahi onu kaldırmamalısın arkadaşım demişsin konuyu açtıran ozaman o arkadaşın kendisi açsaydı yada hadi diyelim arkadaşın açtırdı gördüğüm kadarıyla sende o arkadaşınla aynı görüşlere sahibsin ozaman konuyu sen açmış gibi ol ve sildiklerini tekrar koy

konu hakkında görmeden yorum yapmam doğru değil ama anladığım kadarıyla sevgili dejavu senin sınırlarını aşan bi konuya değinmişsin bu konuda ne sana nede bi başkasına ılımlı olmam imkansızdır
yapılan yorumlara verdiğin yanıtlar dahi sana ait olmayan tamamı ctrl c ve ctrl v işi olan yazılar bi konu hakkında yeterli bilgin yoksa şayet tam anlamıyla emin değilsenki bu konu seninde dinin olan islam ilgili ozaman sus yada bilen birilerine sorarak öğren islam dini ne senin ne benim nede bi başkasınaın mantığına uymak zorunda değil çünki bu mantık işi değil olduğu gibi herşeyiyle kabul edersin şu an yıkmaya çalıştığın şey asırlardır süre gelen bişey örtünmekle ilgili olan ayet şu şekilde gelmiştir kadınlarımız Hz muhammed (sav) zamanında ona şikayete gelmişler inançsız erkeklerin kendilerine tacizde bulunduklarına dair o anda bi ayet inmiştir kadınlara örtünün die burdaki örtünün kelimesi hiç bi erkeğin dikkatini çekip onu tahrik etmiycek şekilde örtünündür evet baş örtüsünden bahsedilmemiş peki sana soruyorum sevgili dejavu şu zamanımızda dışarıya çık bi bakalım senin dikkatini baş örtülü ve muntazam bi şekilde giyinmiş bir bayanmı çeker yoksa başı açık makyajlı ve birazda açık giyimli bi bayanmı çeker? yada tahrik eder?
şayet çevrenizde bi fenalık görüyorsanız ona önce elle müdahale etmeye çalışınız şayet ona gücünüz yetmiyorsa sözle müdahale ediniz şayet onada gücünüz yetmiyorsa kalbinizden buuz edniz denmiştir
bunları yazarak sana sözle müdahale ediyorum sevgili dejavu
ve bir an önce sildiğin konuyu aynen koymanı taleb ediyorum!!!

Neler istediler neler

Sonra bırakıp dünyayı gittiler

Sen hiç gitmiycek gibisin değilmi?

O gidenlerde senin gibiydiler;
Alıntı Yaparak Cevapla