Yalnız Mesajı Göster

Cevap : Lolita İhtilali

Eski 08-19-2008   #6
bbk

Cevap : Lolita İhtilali

ya benim anlamadığım bişey var tamam can dündar çok güzel yazmış ve sonuna kadarda katılıyorum burdaki bilgilere fakat bu adam hem bu yazıyı yazıp aynı zamanda bi gaztenin reklamında bi polisin liseli kıza eteği kısa die kızmasının kötü bişeymiş gibi gösterip özgür ülke istiyoruz demesi ne anlama geliyor bi türlü çözemedim iki yüzlülükten başka bişey değil bu

konuya gelirsek kızlarımız gerçekten de artık kendilerini bir sex objesi olarak gösterme çabasında inanın yolda yürünücek gibi değil bi kızın diğer bi kız arkadaşına sormuş olduğu en önemli soru(kendince) bugün güzelim dimi oldu artık liselerimize baktığınızda artık eski müfredat kalktı sınıf geçmek eskisi kadar zor değil artık tabi üni kapısında birikicekler hepsi ve giriş olmucak zamanla şuan gençlerimizin düşündüğü şey dersleri değil ben güzelmiyim kaç erkeği etkiledim acaba bugün yolda yürürken bana kaç kişi baktı acaba die böbürlenmeler başladı
kendi adıma şuan forumumuzda üye olan sevgili bayan arkadaşlarıma seslenmek istiyorum inanınki bi erkek için güzellik geçici bişeydir asıl baki olan ise iç güzelliktir kabuğu değil içindeki meyveyi yetiştirin ve güzelleştirin lütfen tabi bu söylediklerim çoğunluk için geçerlidir herkes için değil

Neler istediler neler

Sonra bırakıp dünyayı gittiler

Sen hiç gitmiycek gibisin değilmi?

O gidenlerde senin gibiydiler;
Alıntı Yaparak Cevapla