Yalnız Mesajı Göster

Cevap : Lolita İhtilali

Eski 08-17-2008   #3
VANDETTA

Cevap : Lolita İhtilali

Alıntı:
KRDNZ tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Çok doğru bir yazı gerçekten de maalesef:( İnsanların doğruluk, ahlak gibi güzel huylardan bihaber dış görünüşe önem verdiği bir zamanda yaşıyoruz Sırf güzel diye önlerinde her kapı açılıyor bayanların fakat zekaya önem veren bizi biz yapan değerlerin ömemi hiç kalmadı günümüzde Sanki doğru hareket yanlışmış, ayıpmış gibi davranılıyor Güzel ahlaklı insanlara uzaylı gibi bakılıyor:S Bu şekilde davranan insanları cahil diye nitelendiriyorum fakat öte yandan düşünmeden de edemiyorum insanlarımızın birçoğu mu cahil Yoksa bu değerlere bu kadar önem vererek ben mi olayı abartıyorum:S
Beni üzen şey duygusal olduğunu iddia eden bayanların,kendi hür iradeleriyle 'cinsel obje' olmayı kabul etmeleridir!

Ahlak insanın içerisinde doğuştan var olan bir hissiyat değildir diye düşünürüm hep,anne karnından 13-14 yaşına kadar olan süreçte çocuğun bulunduğu ortamın, dürüstlüğü ve güzelliği nasıl olursa çocukta ahlakını o doğrultuda geliştiriyor,tv kültürü ile en mahrem yerlerimiz yatak odalarımıza kadar soktuğumuz ahlaksızlığın çocuklar üzerindeki etkisi Can Dündar'ın belirttiği zihniyeti çıkarıyor ortaya,batıyla yakınlaşmaya başladığımız günden beri bizi biz yapan değerlerimizi yitirip gittik,böylesi bir ortamda abartılan sizin düşünceleriniz değil,ahlaksızlık mabedi batıya olan hayranlıktır KRDNZ

Alıntı Yaparak Cevapla