Yalnız Mesajı Göster

Cevap : YAŞ Soruları

Eski 08-05-2008   #2
VANDETTA

Cevap : YAŞ Soruları

Yazıyı kaleme alan şahsın kim olduğunu bilmek isterdim doğrusu,namaz kılıyor diye ordudan ihraç edilmeyenlerin varlığı bu arkadaşları rahatsız ettiği kadar,keşke ordu da yolsuzluğa imza atanların varlıklarından da aynı derece de rahatsız olsalardı!
Anayasa mahkemesi AKP'yi tam olarak suçlu bulup kapatmazken'suç sabit'diyip suça rağmen anayasa mahkemesini kararları icra edemeyecek derecede pasif olduğunu ima etmeseydi

Bir diğer mantıksızlık ise anaya mahkemesiyle ilgili,bildiğiniz gibi mahkeme'ulemalara sorulsun'sözünü laiklik karşıtı olarak değerlendirmiştiBir fıkraya güler gibi güldüm bu karara,neden mi?
Bir trafik kazasın da hakim,trafik kazasına dair raporu tutamaz,yada mahkemeye intikal eden bir uçak kazasına dair kazanın neden oluştuğuna dair raporuda tutamaz,çünkü uzmanlık alanı değildir,bunun için hakim kararı verirken konusun da uzman olanların raporunu okur buna göre kararını verir,ama görüyorum ki din denince uzman olmayan kimse yok çünkü başörtüsü yasasını iptal eden mahkeme konuyu uzmanlarına sorma gereksimi duymadı,duymadıkları gibi bu konuda uzmanlara danışılmasına dair bir öneriyide laiklik karşıtı olarak algıladılar,sizcede orta da bir çelişki,bir trajikomik durum yokmudur?

Alıntı Yaparak Cevapla