07-31-2008
|
|
hayko26
|
"Lige Kadar Hazır Olacağız"
"Lige kadar hazır olacağız"
Konyaspor, Kızılcahamam kampındaki 2'nci etap kamp çalışmalarını Teknik Direktör Raşit Çetiner'in gözetiminde hırslı bir şekilde sürdürüyor Kampta oynanan hazırlık maçlarının takım olma yolunda önemli adımlar attırdığını söyleyen Teknik Patron Raşit Çetiner, takımın son derece iyi ve istekli çalıştığını belirterek, "Lige kadar hazır olacağız " dedi
Turkcell Süper Lig'in 2008-2009 sezonu öncesinde, geçen sezon yapılan hataların tekrarlanmaması için son derece titiz çalışan ve 15 oyuncuyu transfer ederek takımı büyük oranda yenileyen Konyaspor, Teknik Direktör Raşit Çetiner'in istekleri ve programı çerçevesinde yeni sezona hazırlanıyor Kartepe kampından sonra Kızılcahamam kampına başlayan yeşil-beyazlılar, burada dayanışma ve istekle hazırlıklarını sürdürüyor Her teknik direktörün böyle bir takımda görev almak isteyeceğini vurgulayan Teknik Direktör Raşit Çetiner, lige kadar hazır olacaklarını söyledi Çetiner, "Benim dışarıdan gözlemlediğim kadarıyla takımımız son derece iyi ve istekli çalışıyor Her teknik direktör böyle bir takımda görev almak ve çalışmak ister Biz de ekip olarak böyle bir oyuncu topluluğunun başında olduğumuz için kendimizi iyi hissediyoruz Lig bu sezon son derece zorlu geçecek Herkes hedefleri doğrultusunda ve güçleri ölçüsünde kadrosunu yeniledi Biz de kendi hedeflerimiz doğrultusunda iyi hazırlanıyoruz Kadromuzu eksik gördüğümüz mevkilere yaptığımız takviyelerle yeniledik Oynadığımız özel maçlar bize takım olma yolunda büyük adımlar attırıyor Ama bu adımları şimdilik küçük atıyoruz Lige kadar hazır olacağız " dedi
Öte yandan Fahri'nin Konyaspor'da göstereceği performanstan umutlu olduğunu ifade eden Çetiner, transferin yanlış geliştiğini sözlerine ekledi Çetiner, "Fahri futbolcu kalitesi belli olan bir oyuncu Takımımıza katkı sağlayacağı inancındayım Bana göre bu transfer Fahri açısından çok yanlış gelişti Ama burada bizim de çok masumane bir suçumuzun olduğuna inanıyorum Çünkü biz bu transferin gerçekleşmesini çok istiyorduk Bunun dışında bir suçumuzun olduğunu düşünmüyorum Çok isteyen insanlar olarak kalbimizi ve kapımızı Fahri'ye açtık Takımımıza katkı sağlayacağına inanıyoruz İnşallah bu düşüncelerimiz gerçekleşir ve bütün oyuncularımız gibi Fahri de takımı için koşan, takımı için mücadele eden, takımdaşlık ruhunu yukarı çeken bir performans sergiler " dedi
"BİZİM YERİMİZ SAHA VE BİZ SAHADA KONUŞURUZ"
Konyaspor'a uzun bir aradan sonra yeniden transfer edilerek, yeşil-beyaz formaya yeniden kavuşan Zafer Demir, hazırlık kampında çalışmaların verimli geçtiğini belirterek, "Fikstür çok iyi de değil, çok kötü de değil Sonuçta Konyaspor Turkcell Süper Lig'de mücadele veren Türkiye'nin en seçkin ve en iyi 18 takımından birisi İlk maçımızı taraftarlarımızın önünde oynamak bir avantaj Onlar bizi merakla bekliyorlar İnşallah onların karşısında oynayacağımız Ankaragücü maçını kazanarak lige galibiyetle ve moralle başlarız Bu bize ve camiamıza ilerleyen haftalar öncesi artı bir moral ve motivasyon kaynağı olacaktır Bizim yerimiz saha ve biz sahada konuşuruz " dedi
|