Yalnız Mesajı Göster

Çerkez Tavuğu

Eski 07-30-2008   #1
cansel
Varsayılan

Çerkez Tavuğu



Malzemeler
2 adet tavuk göğsü
2 çorba kaşığı ceviz(iri kırılmış)
3 çorba kaşığı mayonez
5 çorba kaşığı yoğurt
2 diş sarımsak
1 tutam dereotu
½ çay bardağı sıvı yağ

Hazırlanışı

Tavuk göğüslerini haşlayarak küçük parçalar haline getirin üzerine ceviz içini ve mayonezi ekleyin Sarımsakları döverek, yoğurda karıştırın ve ince kıyılmış dereotu, yoğurt ve tavuklu karışımı birleştirerek iyice karıştırın Üzerini ceviz ile süsledikten sonra, üzerine sıvıyağ gezdirip servis yapabilirsiniz Afiyet olsun

__________________




worapsow
adige

Alıntı Yaparak Cevapla