Yalnız Mesajı Göster

Cevap : Yorum Yapabilecek Kişiler Aranıyor..

Eski 07-28-2008   #10
VANDETTA

Cevap : Yorum Yapabilecek Kişiler Aranıyor..

Alıntı:
esmer_yar tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Biz ki allah emrettiği için kapatıyoruz başımızı Yani doğru olanı yapıyoruz Size de yanlşsınz demedm herkesn özgr düşüncesi Evet kanun var ama kanundan büyük ALLAH var
Harikasın esmer_yar

Hiç kimse başı açıklara yönelik bir kelam etmediği,yada kapanmasına dair baskı uygulamadığı halde,bazılarının şizofren vari davranışlarla,kendi haklarını elde etmeye çalışanların sözlerini,sanki başı açıklara karşı imiş gibi lanse etmeye çalışmaları akılla bağdaşmaz,bir başörtülü diyor ki,bana en temel hakkım olan eğitim hakkımı verin diğer taraf da ne alakaya maydonozsa ortaya çıkıyor ve başı açıklar namussuz yada yanlışmıdır diyor,ortadaki gasbetilmiş 'hak' başı açıkların değil,başörtülü kardeşlerimize aittirHer kanun doğrudur diye birşey söz konusu bile değildir,kanunlar milletin refahı için varsa,milletin talepleri doğrultusun da halkı baskı altına almayıp,rahata erdirilmelidir,mesele kanunsa başörtülü kardeşlerimiz haklarını iade eden yasa çıkarılmıştır,siz bu yasayı asparagas nedenlerle iptal ederseniz,ortaya çıkan demokrasi değil,diktatörlüktür,bilmem anlatabildim mi?