Yalnız Mesajı Göster

Cevap : “Futbolcu Fabrikası Olacağız”

Eski 07-26-2008   #3
hayko26

Cevap : “Futbolcu Fabrikası Olacağız”

Alt Yapı Sorumlusu Baykul: Artık yüzlerce evladım var

Eskişehirspor Futbol Alt Yapı takımlarının yeni sezon açılısı duygusal anlara sahne oldu Önceki gün gerçekleştirilen görkemli bir törenle yeni sezona merhaba diyen Alt yapı oyuncuları, sezon açılışını organize eden Alt Yapıdan Sorumlu Yönetici Abdullah Baykul'a teşekkür etti Oğlu Zafer Baykul ile birlikte minik futbolcuları kucaklayan Yönetici Abdullah Baykul "Yıllardır ihmal edilen alt yapıya artık kendi evladım gibi bakacağım Artık alt yapıda eğitim gören tüm oyuncular benim birer evladım sayılır" dedi

PiLOT TAKIMLAR BULUNACAK

Eskişehirspor kulübü, yaşları dolan ve gelecek için umut veren gençlerin daha fazla maç oynamaları için Eskişehir'de pilot takımları oluşturacak
Konuyla ilgili olarak dün Eskişehirspor tesislerinde alt yapıda görev alan çalıştırıcılarla bir araya gelen yöneticilerden Erdoğan Tekgöz, Abdullah Baykul, Erdal Şahbaz ve İbrahim Ceylan, öncelikle Eskişehir Demirspor, Şekerspor, DSİ Bent, Telekom, Harb-iş, Özel İdarespor gibi alt yapıları ve tesisleri bulunan kulüplerle görüşüp yeni sezonda hazırladıkları projeyi yaşama geçirmek için karar aldı
Alt yapı yöneticilerinden Abdullah Baykul, "Eskişehir'de bulunan tüm amatör spor kulüpleriyle görüşeceğiz Bizzat kulüplerine gidip ziyaretlerde bulunacağız Ancak acil olarak 3 ligde bir takımımız olması için bütçesi ve tesisi iyi olan bir veya iki amatör takımı terfi maçlarına hazırlamalıyız Bunun için pilot takımları kurulması için çalışmalara başladık " diye konuştu
Toplantıda alt yapıda görev alan antrenörlerden Serdar Eroy, Güven Sabaz, Gani Gümüşcan, Halit Kök ve Erdal Albayrak yaptıkları çalışmalarla ilgili olarak yöneticilere bilgi verdiler Yöneticiler tesislerde antrenman yapan üç ayrı yaş grubunun konaklaması ve iyi şartlarda idman yapmaları için eksiklerin giderilmesi için çalışmalarını hızlandırdı İlk olarak genç takımlara burada yemek verilmeye başlandı