Konu
:
Şir
Yalnız Mesajı Göster
Şir
07-25-2008
#
1
cansel
Şir
İçindekiler
Buğday unu: 1/2 Kg
Tereyağı: 100 Gr
Su: 7½ SB
Tuz: Yeteri kadar
Pekmez: 1 SB
Yapılışı 1- Su, tuz ilavesi ile kaynatılır un konulup kısık ateşte oklava ile karıştırılarak kulak memesi yumuşaklığında pişirilir
10 dakika kapağı kapatılıp dinlendirilir
2- Genişçe bir tabağa alınıp ortası havuz gibi açılır
Tereyağı ve pekmez kaynatılıp havuzun içine konulur
Hamurdan koparılan parçalar pekmeze batırılarak yenir
__________________
w
o
r
a
p
s
o
w
a
d
i
g
e
cansel
Kullanıcının Profilini Göster
cansel tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul