Yalnız Mesajı Göster

Ateşi Yeniden Alevlendirdik"

Eski 07-23-2008   #1
hayko26

Ateşi Yeniden Alevlendirdik"

Ateşi yeniden alevlendirdik"
Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, yaptıkları kaliteli transferlerle oluşturulan kadronun camianın ateşini yeniden alevlendirdiğini söyledi
Şener, “Trabzonsporluların gözlerindeki parıltı devin uyandığının açık resmidir Bu kaynaşma ve heyecanı devam ettirirsek, arkasındaki bu güçle takımın önemli başarılar kazanacağına inanıyoruz Şampiyonluk kelimesini kullanmıyoruz ama gönlümüzde yatan aslan tabi ki odur Ancak öncelikle Avrupa, daha önce de belirttiğim gibi bu yıl şampiyonluk da gelirse buna ben dahil kimse hayır demez” dedi
KOMBİNE 16 BİN OLDU
“Biz sözümüzü tuttuk, sıra taraftarda” sloganıyla kombine biletlere bekledikleri ilgiyi görmenin mutluluğunu yaşadıklarını da ifade eden Başkan Şener, “Şu anda 16 bin kombine satıldı Bu tarihi olduğu kadar anlamlı bir rakımdır Belli bir rakama kadar kombine satıyoruz Birkaç bir kombine daha satarsak Avni Aker tamamen kombine olacak Taraftarlarımız kadar bu işe öncülük eden Valimiz Nuri Okutan’a da teşekkür ediyoruz Bir Trabzonsporlu gibi davranmıştır Zaten bir ilin valisine de bu tür bir tutum ve yaklaşım yakışırdır Tekrar teşekkürler” diye konuştu Başkan Sadri Şener sözlerini şöyle noktaladı: “Artık yorulduk Transferi olayını böylece kapatıyoruz 21 transfer yaptık Bu bir rekordur Türkiye liglerinin bana göre en iyi transferlerini Trabzonspor yapmıştır Herkesin gıptayla izlediği bir transfer politikası gerçekleştirdiğimiz için yönetim kurulu üyelerimize de teşekkür ediyorum