07-22-2008
|
|
gülgüzeli
|
Yakamozsun Sen Sevgilim
Nedir senden çektiğim sevgili! Ömrüm seni aramakla geçti de bir seni bulamadım,sana varamadım ya o gidiyor gücüme
Ne sensiz geçen zamana pes ettim nede yalnızlığa teslim oldum Elimde bir şişe şarapla gece gündüz seni aradım Gecelerin dili olsa da sana haykırmalarımı anlatsalar
Hilal dile gelmesin sakın, az mı ışığında geceleyin gözyaşları mı sildim İçim titriyor sanki kanım çekiliyor damarlarımdan, kalbim artık sessiz fısıldayarak konuşuyor Duymuyorum artık şu yalan dünyanın zevkini, sefasını, yalanlarını… tıkadım kulaklarımı banane ne derseler desinler, umurumda mı artık sensiz bu dünya
Küçük bir çocuk gibi ağlamalara teslim oldum sadece ardından Napayım elimden ancak o kadar dayanmak geliyor Sıkılıyorum bu bedenin içinden, ne bedenim beni içinde tutuyor ne de şu doğup büyüdüğüm yapmacık şehir bana yetiyor
Anlican tek yerim senin yanın , dünyam sensin aslında ama sen nerdesin! Sözümüz hala parmağımda bırakmıyor parmağımı,sen gittiğinden beri hiç çıkarmadım ki, aslında elim varmadı napayım Çat kapı gelecekmişsin, yine benim dünyam olacakmışsın gibi beklemek gücümü yıprandırıyor ama tek çarem o
Gittiğin yerler çok uzak biliyorum, seni bir daha bulamayacağım biliyorum Aslında kendimi kandırıyorum ama bırak ömrüm bitsin yolunda, seni beklemekten bırak mevsimler geçsin, ben solayım ama yeter ki sen gelesin
Bir görülüp bir kaybolan sen, sana esirim bunu da iyi bilen sen… gel artık gel
Yakamozsun Sen Sevgilim…!
alıntı