Konu
:
Holosko'dan Guiza'ya!
Yalnız Mesajı Göster
Holosko'dan Guiza'ya!
07-11-2008
#
1
hayko26
Holosko'dan Guiza'ya!
11
07
2008 09:31
-
Spor
haberleri bugün
469
745
kişi tarafından okundu
Beş milyon euro artı Burak Yılmaz ve Koray Avcı gibi pahalı bir bonservis paketi karşılığında ara transferde Beşiktaş’a gelen Filip Holosko
yeni
sezonda yine golleriyle gündemde olmak istediğini ifade ederek, iddialı açıklamalar yaptı
Milliyet Gazetesi muhabiri Serdar Sarıdağ'ın sorularını yanıtlayan, geçen sezon Vestel Manisa ve Beşiktaş formaları altında rakip fileleri 15 kez havalandıran Slovak
futbolcu
ligin başlamasını büyük bir sabırsızlıkla beklediğini söyledi
Gol
çıtasını yükselten genç oyuncu, “İnanıyorum ki geçen seneden daha fazla gol atacağım
İnşallah en az 20 gol atarım
Bu sene kadro çok geniş oldu
Türkçe biliyorum ama yine de kendi dilimi konuşan Sivok ve Zapotocny’nin de takıma katılması benim için avantaj oldu
Yeni gelen iki arkadaşımızın da kaliteli futbolcular olduklarını söyleyebilirim
Zapotocny çok hızlı bir defans oyuncusu
Onunla aynı takımda oynadım
Daha ciddi maçlar oyanadıkça hepiniz Zapotocny’nin nasıl bir futbolcu olduğunu göreceksiniz
Bence Beşiktaş için tam aranan özellikte bir oyuncu transfer edildi” diye konuştu
‘Güiza çok pahalı’
Soruları Türkçe yanıtlayan Holosko, Fenerbahçe’nin İspanyol golcü Daniel Güiza’yı astronomik bir bedel karşılığında kadrosuna katmasını da değerlendirdi
Siyah-beyazlı futbolcu, “Bana göre Türkiye şartlarında çok büyük bir para ödendi
Sonuç olarak İspanya Ligi’nin gol kralını transfer ediyorsunuz, ama Türkiye’de ilk kez böyle bir bonservis rakamı duyuyorum
Tıpkı bizim gibi rakiplerimiz de kaliteli futbolcular aldı
Bence önümüzdeki sezon lig hem çok renkli hem de çok çekişmeli geçecek
İnşallah Beşiktaş’ın ve Holosko’nun zirvede olduğu bir sezon olur” ifadelerini kullandı
hayko26 Kullanıcısının Web Sitesi
hayko26 tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul