Konu
:
'Darbeyi Savunan Namerttir”
Yalnız Mesajı Göster
Cevap : 'Darbeyi Savunan Namerttir”
07-05-2008
#
11
Reelking
Cevap : 'Darbeyi Savunan Namerttir”
olay bumudur yanii arkadaşım :D
sen bana akp yi savunuyorsun bende akp e atatürk düşmanı diyorum kişisel aldıysan senin sorunun
50-80 yılları değil ilk türk devletini islamiyet öncesi sonrası hepsini iyi bilirim sen rahat ol
şu konuda sana katılıyorum şuanda yaşananlar 70-80 li yıllarda yaşananlar çok benzer ama sen başbakanın asılması diyorsun darbe diyorsun şimdiki konjoktörde bunlar ütopyadan ileri gitmez madem tarih bilgin o kadar iyi 60 da 80 de yapılan darbelerinde kimler tarafından yapıldığını bilirsin
daha türkiyede darbe olmadan amerikan ajansları darbe olacağını söylüyordu
sana kalsa bunlarıda chp desteklemiştir nerde darbe orda chp :D
şimdi diyorsunki sıkışan atatürkçüyüm diyo buna bişi diyemen çünkü insanlar herşeyi kendi amaçları için kullanabilir akp nin dini kullandığı gibi sıkışan dinci oluyo onuda söle ama ,tek taraflı bakma
arkadaşım bazı değerler vardır değerleri ölçülemez ve her zaman prim yapar örneğin din, atatürkçülük bunlar heryerde geçer herzaman ama bunları kendi çıkarları doğrultusunda kullananlar var bizde burda birbirimizi yoruyoz değişen bişide olmuyo :D
ben senin görüşüne saygı duyarım sen benimkine duyduğun sürece bu konuyu burda günlerce haftalarca konuşarakta bişiye bağlayamayız oda açık ikimizinde tarafı belli ama ortak paydamız aynı ülkede yaşıyoruz
ve ben bu ülkenin önünün açılmasını istiyorum çağdaş modern bir türkiye istiyorum uzaktan kumandayla yönetilmesin istiyorum
sanırım burda hemfikirizdir
Reelking tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul