07-05-2008
|
|
VANDETTA
|
Cevap : 'Darbeyi Savunan Namerttir”
Atatürk düşmanı olduğumu nereden çıkardınız?Atatürk düşmanı olduğumu ispatlamazsanız bu yazdıklarınızla yalancısınız!  
Kimsenin Atatürk'le bir alıp veremediği yok şahsım adına konuşuyorum,benim belirtmek istediğim,Atatürkçüyüm diyipde hertürlü melaneti yiyenlerin,kendilerini kurtarmak için Atatürk arkasına gizlenmelerini vurgulamaktır!  
Dediniz ki CEHAPE ne imişde haberimiz yok,demek istediğiniz CEHAPEnin para üstünden Atatürk resimlerini kaltırtmadığımıdır,yoksa CEHAPEnin darbe çığırtkanlığı yapmadığımıdır,burasını ayıorıp belirtin ki size CEHAPE ile ilgili bir kaç söz alıntı yapayım!  
Hiç 50 ile 80 yılları arasıyla ilgili bir araştırma yaptınız mı bilmiyorum,bu yazdıklarınızla yapmadığınızı düşünüyorum,çünkü o tarihleri okuyan herkes bugün yaşananların o günlerin tekrarından ibaret olduğunu görecektir,sizin gibilerden çektiği kadar hiç kimseden çekmedi Atatürk,millet artık öylesine şizofrenleştiki,nasılsın soruna ben Atatürkçüyüm diye cevap verecek neredeyse,iyi böyle bir suçlamı suçlanıyorsun ben Atatükçüyüm diyin çıkın işin içinden,yazık  
|
|
|
|