Konu
:
'Darbeyi Savunan Namerttir”
Yalnız Mesajı Göster
Cevap : 'Darbeyi Savunan Namerttir”
07-05-2008
#
9
Reelking
Cevap : 'Darbeyi Savunan Namerttir”
:d valla iyi güldürdün beni yaa iyi ütopya yazmışsın bu chp neymiş yaa nelere kadirmişte biz bilimyormuşuz :D
o zaman desene zaten bu ülkeyi chp yönetiyormuş baksana heryere ulaşıyo kolu darbe yapıp başada gelecek menderes gibi başbakanıda astıracak :D
arkadaşım ne astırması ne darbesi bunları savunan mı var allah aşkına ben darbeyede karşıyım başbakanın asılmasınada bunların olmıcanı sende biliyorsun ama laf olsun diye yazmışsın yinede
ben akp li değilim ve icraatlarının bir çoğunuda tasnif etmiyorum
ama bu arada baykalıda beğenmiyorum artık politikayı bırakması gerektiğini düşünüyorum
ben sana şunu sormak istiyorum bu atatürk düşmanlığın altında ne var atatürk zamanında tekke ve zaviyeleri kapattırdığı alfabeyi değiştirdi modern türkiyeyi kurduğu içinmi bu düşmanlık ? nedir yani sizin bu atatürkle ne alıp veremediğiniz var bana açıklarmısın bu adam size ne yaptı ?
biri çıkıp diyoki atatürk devrimleri toplumda travma yaratmıştır bunu diyen başbakan yardımcısı? bunlar zaten cemaat evlerinde atatürk düşmanlığıyla yetiştirilen elemanlar işte fırsatını buldukça ortamına göre konuşuyo niyetini belli ediyo
ama sorsan hepsi laik atatürk ilkelerine bağlı bu kadar ikiyüzlü olunmaz biraz kendiniz olun başbakan diyoki hem dindar hem laik olunmaz sonra ben laikim diyo :D
kendiyle çelişen ve bütün millete aptal muamelesi yapan birileri var ama kim ?
ben burda chp nin avukatlığınıda yapmıyorum chp nınde onaylamadığım bir çok yönü var ama sizin söylediğiniz ütopyalarada sadece gülünür yani kusura bakma mendereste takılıp kalmışın yıl 2008 derenin altından çok sular aktı
biraz daha gerçekçi olmaya devet ediyorum seni
Reelking tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul