Yalnız Mesajı Göster

Cevap : 'Darbeyi Savunan Namerttir”

Eski 07-05-2008   #8
VANDETTA

Cevap : 'Darbeyi Savunan Namerttir”

Alıntı:
Reelking tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
sende beni şaşırtıyon cevaplarınla benim sorumun cevabını vermemekte diretiyon sanki birde kendi söylediğin sözü inkar ediyon

sen mesajında diyorsunki chp darbe istiyor bende diyorumki chp neden darbe istesin chp nin çıkarı neki sen buna cevap ver madem chp nin çıkarı yok demedin ne çıkarı var darbeyi chp mi yaptıracak bu chp neymiş yaa :D
hadi senin gibi uçalım biraz ütopya kuralım chp darbe yaptırdı iktidara mı gelecek :D

cevap verim hayır?

peki bu sonuçlara göre sen neye dayanarak chp nin darbe istediğini savunuyorsun ?

Arkadaşım neden anlamamakta ısrar ediyor lafı aynı yerde döndürüp duruyorsun?
CEHAPE'nn bugüne kadar verdiği ,seçimle iktidara gelemiyorum hiç olmazsa darbe ile var olan iktidarı devirip başbakan asılsın yada yasaklı hale gelsin millet adamın yokluğunda bizi adam yerine koysunki tek partili yılların bitiminden buyana hasret kaldıkları koltuğa oturabilelim imajıdır!
Bahsettiğimiz parti Atatürkçü olduğu idda ettikleri halde para üzerinden Atatürk resmini kaldıran okul sınıflarına milli şef adından resimler astırmadı mı?
Anladığım kadarıyla CEHAPE favoriniz ne dersiniz?

Alıntı Yaparak Cevapla